Stjerten til Quarten!

Quartfestivalen er stolt over å kunngjøre at de som eneste festival i Norden kan presentere det hemmelighetsfulle bandet Stjerten som første bekreftede artist til årets festival. Ingen vet hvem som skjuler seg bak de mystiske pseudonymene Egil Hegerstjert, Kristjerter Schau, Stjert-Inge Lønning, Aslag Guttormsstjert, Ole Petter Andreasstjert etc. ialt 31 suspekte individer med smått og stort.

Bandet er kjent for sin hyperintense balkanskinspirerte folkemusikk og sitt forrykende sceneshow hvor høyballer, banjoer, vaskebrett og trekkspill flyr veggimellom. Ryktene om at bandet pleier å rundstjele publikum og at gullsmykkene, klokkene og passene de selger er forfalskninger benektes imidlertid av bandets manager Mads Stjertinsen ved Pilot Management.

Quartfestivalen blir den eneste europeiske festivalen Stjerten opptrer på i år. De har dessuten bare spilt noen få konserter tidligere, nesten ikke øvd og bare gitt ut noen få låter på en obskur samleplate, så dette er meget eksklusivt.

I tillegg til Stjerten vil fire andre stjertenrelaterte band opptre underfestivalen. Et stjertenrelatert band som hovedsakelig spiller på hvitevarer, et stjertenrelatert band som spiller tung, tung politisk rock, et stjertenrelatert band som vanligvis bare består av en fyr og et stjertenrelatert orkester som spiller gamle slagere.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

27. oktober Thulsa Doom
Garage, Bergen Kjøp billett!

28. oktober Thulsa Doom
Studentersamfunnet Folken, Stavanger Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Martins Pub , Lillestrøm Kjøp billett!

10. november Thulsa Doom
Munkehaugen Scene, Arendal Kjøp billett!

11. november Thulsa Doom
Sort og Blå Scene, Porsgrunn Kjøp billett!

11. november Thulsa Doom
Sort og blå scene - fri aldersgrense, Porsgrunn Kjøp billett!

15. november Bare Egil Band
LilleKampen, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Kvart potte

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny