El Doom spiller Creedence

Young Fogertys

Young Fogertys er El Doom (Black Debbath, Thulsa Doom, The Cumshots, The Hillstone Halos) – gitar/vokal, Morten Mormone (The Mormones, Shit City) – bass og Dancko (El Cuero, The Hillstone Halos) – trommer.

Young Fogertys spiller kun låter av Creedence Clearwater Revival.

Hvorfor i all verden gjør de det?

El Doom (Ole Petter Andreassen) forteller:

” Min første vinylplate fikk jeg da jeg var fire år, og det var ”Cosmos Factory” av Creedence Clearwater Revival. Den står fremdeles for meg som verdens aller beste album, og jeg var heldig nok til å få et fantastisk forhold til hele katalogen til dette bandet FØR jeg ble gammel nok til å gå på pub og høre den ene idioten etter den andre ødelegge denne enorme musikalske skatten på kassegitar.

Verdens beste vokalist og låtskriver leverte helt utrolige ting på de tre små årene bandet eksisterte.Og siden han forvalter musikken sin rimelig rævva selv for tiden, måtte noen ta ansvar.”

Young Fogertys spiller sine 12-14 favorittlåter, som strekker seg fra hitsa i ”Fortunate Son”, ”Who’ll Stop the Rain” og ”I Put A Spell On You”, til ”glemte” perler som ”Effigy”, ”Hideaway” og ”Walk On the Water”.

De meget rutinerte musikerne har øvd som faen med voldsomt fokus på å få alle detaljene på plass, og leverer ett forrykende show basert på live-energien Creedence Clearwater Revival hadde som trio på slutten av karrieren.

”Live In Europe” er et must!!

Det er Young Fogertys også!!

Young Fogertys spiller på Last Train i Oslo torsdag 30. november. I romjula turnerer de sørlandet og Hedmarken, sjekk konsertoversikten for nærmere info.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

16. november Black Debbath
Gregers, Hamar Kjøp billett!

17. november Black Debbath
Byscenen - Få billetter!, Trondheim Kjøp billett!

23. november Black Debbath
Energimølla, Kongsberg Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - Utsolgt!, Porsgrunn Kjøp billett!

24. november Black Debbath
RIP - fri aldersgrense, Porsgrunn Kjøp billett!

29. november Black Debbath
Folken, Stavanger Kjøp billett!

30. november Black Debbath
Hulen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter
Meny