Absolutt Ikke på vinyl!

Bare Egil Bands mest populære plate kommer endelig på vinyl

Mange var svært betuttet over at Bare Egil Bands siste og fantastiske plate Norge på kryss og tvers volum 4 hverken kom på vinyl, CD eller kassett, men bare digitalt. De får nå den aller beste trøsten de kan få, for til jul kommer Absolutt Ikke Bare Egil Band, den klassiske debutplaten fra 1996 på vinyl for første gang. Ved siden av Null som kom tidligere i år er nok Absolutt Ikke fortsatt den beste plata til Bare Egil Band, og i hvert fall den mest populære og 29. november kan du endelig få den på det formatet som mange er så glade i.

Arne går mot døra i en akustisk utgave i anledning av at Absolutt Ikke kommer på vinyl for første gang.

Her finnes klassikere som Tagging, Speider’n, Asfalt, Sko og ikke minst evigunge Arne går mot døra, låta som i sin tid førte til utallige utvisninger fra skoler, møter hos rektor, bekymringsmeldinger til barnevernet og krangler med mellom barn og foreldre. I våre dager spilles låta uhindret for skolebarn fra 1.-7.-klasse i regi av Den kulturelle skolesekken når Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow er på besøk, så verden går enten framover eller tilbake. Her er den i en splitter ny akustisk innspilling i Bare Egil Bands nye videoserie Tett på Bare Egil Band, hvor han har satt seg fore at alle sangene skal spilles inn og legges på internett så folk kan bivåne all herligheta.

Plata er som seg hør og bør remastret for vinyl og Egil sjæl har vært en tur innom Big Dipper og hørt på testpressen, og han var mildest talt begeistret for resultatet. «Dette låter knallbra,» sa han, så her er det bare å glede seg. 29. november kommer det også en remaster på digitale tjenester. Er du mest fan av den klassiske mastringen, bør du forte deg å høre på den så mye som mulig fram til det for deretter blir den bare å høre på CD-versjonen.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter