Alle heier på Odd

Bare Egil Band med knallsterk supportersang til Odd Grenland

Herrelaget Odd fra Skien har klart å kare seg helt til semifinalen i Norgesmesterskapet i fotball i år, etter at jeg laget den superfengende supporterlåta Alle heier på Odd. Jeg skal på ingen måte ta på meg æren for dette mirakelet alene, men det er påfallende hvordan mine fotballsanger stadig skaper en ny giv for lagene jeg lager dem for. Jeg skrev den noe optimistiske Særpingane taper aldri og Sarpsborg 08 rykket nærmest over natten opp i øverste divisjon. Jeg lagde den mer nøkterne Innkast til Stabæk, noe som førte til at laget tok grep, gjennomgikk en metamorfose og igjen ble et av de ledende lagene i sin kommune. Det skjer gang på gang, supporterne strømmer til og det blir fornyet entusiasme og glød i lag etter lag over hele landet.

Saken fortsetter under bildet

https://www.instagram.com/p/ByYbX5LIedQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Og nå skjer det altså med Odd til tross for at Alle heier på Odd ikke en gang er gitt ut ennå. Den ble skrevet til en konsert i Menstadhallen i Skien i juni år og også framført i en fengende flott og svingende utgave med Bare Egils Spellemannslag under de kritikerroste konsertene på Riksscenen for få uker siden. Der fikk den en ekstra klangbunn ettersom selveste sjefs-Odden Nordstoga var med og spilte trekkspill. Den er også blitt spilt inn med fullt band til den nye fotballplata mi La oss vinne EM i fotball som kommer i mars neste år, men den er dessverre ikke helt klar til utgivelse riktig ennå. Det er jo tross alt bare tre dager siden den forrige plata til Bare Egil Band kom.

Den forrige plata til Bare Egil Band Norge på kryss og tvers volum 4 kom sist fredag, men markedsføringen av neste plate er allerede godt i gang.

Jeg har allikevel kastet meg rundt og lurt den inn i den superpopulære serien min med akustiske versjoner av alle låtene mine, Tett på Bare Egil Band, for å skape glød og entusiasme blant supporterne før torsdagens semifinale i cup’en. Og skulle sangen ha den forventede effekt, at Odd kommer videre til finalen, lover jeg at jeg vil få mikset sangen ferdig og gitt den ut på singel i god tid før selve cupfinalen. Da vil seieren så å si være sikret. Det er litt urettferdig mot det andre laget, selvsagt, men sånn er fotballens vesen.

Mens vi venter på neste fotballplate fra Bare Egil Band går det an å kose seg med den forrige.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter