Altas stemme må også bli hørt!

Du må ikke tro at jeg bare skal spille på Hamar og Tingvoll de neste to ukene! Neida, jeg skal også en snartur til Nord-Norge. Jeg og min gode venn Aslag skal forsøke å underholde ungdomsskoleelevene i Finnmark neste uke, og i den forbindelse gjør vi også en kveldskonsert i Alta neste torsdag. Det har så langt vist seg at det er store lokale forskjeller i hvor engasjert lokalbefolkningen er i å bidra med konstruktive bidrag til min låtskrivning. Hamarsingen har vært ivrig etter å foreslå ting det kan passe å ta avskjed med til sangen «Ha det, ha det, Hamar, ha det bra» mens Tingvollingen har vært mer måteholdent interessert i å bidra til nidvisa «Tingvoll Z fra Angvika» selv om det har begynt å ta seg opp etter at lokalavisa Tidens Krav helte bensin på bålet. Nå er det altså Altaboeren som får sjansen til å la sin stemme bli hørt i forbindelse med konserten på City Scene 26. april. Det blir spennende å se hvor interessert han/hun er i å bidra til fellesskapets kulturopplevelse.

Her skal jeg nemlig lage en sang om hjørnesteinsbedriften i Alta, men hva er egentlig den? Jeg kan jo ikke lage en sang om noe jeg ikke vet hva er. Er det Alta Scooterutleie? Er det NAV? Har det noe med kongekrabbefiske å gjøre eller er det reindrift? Legg inn ditt forslag i kommentarfeltet og prøv å inspirere meg til å lage låt om nettopp ditt forslag og vis at nettopp Altafolket er det mest engasjerte i landet.

2 kommentarer til “Altas stemme må også bli hørt!”

  1. I Alta er det som regel servicenæringen. Frisører og klesbutikker er det nok av. Ellers er det Grieg Seafood som driver oppdrett av laks og Jaro som lager betongelementer. Skiferdrift er ikke like stort som det en gang var, men er fortsatt til en viss grad Altas stolthet. Og tyskerbusser som skal se helleristninger på vei til Nordkapp.

  2. Også har vi jo fått krangla til oss et badeland og en nordlyskatedral som er under oppføring. Entreprenørene i Alta kan vel kalles en slags hjørnestein. Her er det viktig å få med bydelen Kronstad.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter