Askimkonsert ser ut til å kunne avholdes som normalt

Bare Egil som har vært askefast på Bøler siden før helgen sier i en uttalelse til bareegilblogg.no at han regner med å kunne avholde konserten i Askim på fredag som normalt til tross for den unormale situasjonen med stengte flyplasser over hele Europa som følge av den mye omtalte Askimskyen. Jeg trosser farene og drar motløs rett inn i løvens hule. Jeg kommer tilbake med nye uttalelser hver sjette time og oppdaterer kontinuerlig bloggen. Dette er tipp topp! Det var jo egentlig aldri snakk om å fly til Askim uansett, så dette har jo ikke så mye med meg å gjøre. Men jeg liker å blogge om ting som folk er opptatt av og ting som det står mye om i nyhetene så i dag blogger jeg om det her selv om det ikke egentlig har noe med meg å gjøre. Jeg har dessuten tatt vårklippen i dag så nå ser jeg enda mer tipp topp ut enn noensinne, og dere må huske å se på kampen på TV2 Zebra i dag, for da kommer jeg og gjør mer rede for forskjellige innfallsvinkler til det å ta innkast. Glem nå heller ikke å slenge dere på innspurten på bloggsangkonkurransen. Dere har nå bare et par dager igjen å gjøre det på, og jeg må si jeg synes det går litt tregt med dere. Skjerpings!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter