Bærum Reggaeorkester
24. januar 2017

Vi har reddet ti tusen liv i trafikken! Minst!

Bare Egil Band, Black Debbath, Hurra Torpedo og flere andre Duplexband som marOder, De sørgelige restene og Bærum Reggaeorkester og dessuten Jorunn Lønning, Aslag Synt og Duplex Sammenzurium har gjort en formidabel innsats for trafikksikkerheten i landet vårt. I teorien har vi reddet ti tusen liv i løpet av foregående høst med vår kampanje for å forbedre kjøreferdighetene til dagens unge. Men i praksis har mange milliarder liv blitt spart når vi tenker på hvor mange som ikke har dødd – og ikke minst hvor mange disse igjen kommer til å formere seg til å bli på sikt, med mindre de omkommer i trafikken før de får gjort det unevnelige.
_teorisangboka-2400x2400
Teorisangboka fra Duplex Records ble en braksuksess med flere hundre følgere på Spotify!!! Nå fortsetter suksesshistorien her på Dupli hjemmesider med egne html-baserte sider hvor du kan peke, bla, se, lese, lytte og gjøre andre interaktiviteter forholdsvis kostnadsfritt. (Slitasje på skjerm og tastatur ikke medregnet). Følg også med her på sidene hvor det om kort tid vil bli lansert store konkurranser med meget eksklusive og attraktive premier (æresord).

Legg igjen en kommentar

21. oktober 2016

Bærum Reggaeorkester engasjerer seg i Rundkjøringsreglene

rundkjoringsreggae-1400x1400

Hvite menn kan også Regge! Ja, hvem skulle tro at hvite menn kunne få det til å svinge og drive som Bærum Reggaeorkester? Med deres røffe bakgrunn fra toppledergettoen på østkanten av Nesøyen er det ikke rart de engasjerer seg i viktige samfunnsnyttige saker som alkoholskatten på Chablis,  egen pendlefil for Teslaer og hvordan man skal kjøre i rundkjøringer. Her er en stemningsrapport fra videoinnspillingen av Rundkjøringsreggae.

Legg igjen en kommentar

11. mai 2016

På fredag kommer endelig Bærum Reggaeorkester med singel!

Hvor er det blitt av reggaen spør du kanskje deg selv? Er det ingen som driver med den slags lenger. Joda, tro det eller ei, men på beste vestkant yrer og gror Reggaemiljøet som aldri før.

Ja, fra verste østkant på beste vestkant, nærmere bestemt fra sossegettoen rundt Nesøya, Landøya og Tanum kommer gladguttene i Bærum reggaeorkester. En gjeng middelaldrende menn fra næringslivet som spiller ekte hvitmannsreggae med tekster som utelukkende er farvet av deres oppvekst og liv på kanskje verdens aller grønneste kvist.

Nå kommer de altså med singel,  og som seg hør og bør når man kommer fra Bærum, så skal det alltid være stort, så derfor kommer de likegodt med to. Alt sammen selfølgelig i anledning Duplex Records 30 årsjubileum og feiringen av dette med den fantastiske spillelista Kvart Potte. https://open.spotify.com/user/duplexrecords/playlist/3QwsUu3pnLaxG0GMJFL99y

Kort om singlene:

Angsfordriver Chablis er en hyllest til den mest brukte sosialhjelpen i Asker og Bærum, nemlig den angsdempende alkoholholdige drikken Chablis, som drikkes både morgen og kveld for å ta toppene vekk fra de tunge sosiale problemene som koker under overflaten i disse priveligerte men ofte svært sosialt avstumpede områdene.

AngstfordriverChablis-1400x1400

Teslamann er en hyllest til alle næringslivsledere og mellomledere i oljebransjen som kjøper seg Tesla fordi de plutselig er blitt veldig opptatt av miljøet etter at elbilen fikk tillatelse til å kjøre i kollektivfeltet samt lade og parkere gratis på kommunale p- plasser.

Teslamann-1400x1400

Legg igjen en kommentar