Bare Egil Band
24. september 2020

Den musikalske rettsreferent

I Bare Egil Band har jeg blitt stadig mer samfunnsorientert i min kunst, og jeg tar dette nå til nye høyder gjennom min musikalske dekning av den pågående rettssaken om angrepet på demokratiet i kjølvannet av Ways of seeing-forestillingen. Jeg følger egentlig bare rettssaken med et halvt øye og lager bare låter om den når noen foreslår en tittel som jeg synes virker fengende, men dette har allikevel blitt det norske folks foretrukne medium for å få informasjon om denne selsomme saken. Siste låt så langt (og kanskje den aller beste) er Jeg vet da ikke hvor alle printerne mine er, men alle låtene er strålende, så følg spillelista og møt gjerne opp på Rockefeller-konserten på lørdag hvor suiten vil bli framført i sin helhet live for første gang.

Legg igjen en kommentar

09. september 2020

Er det tiss på trusselbrevet?

Bare Egil Band er Duplex Records’ utsendte medarbeider i Ways of seeing-rettssaken og han har lovet å komme med løpende musikalske oppdateringer som dekker alt interesse i denne pikante saken. Foreløpig har han sluppet to sterke musikksaker, men det er lov å vente seg flere avsløringer i dagene som kommer, etter hvert som saken utvikler seg.

Saken er selvsagt også dekket i mainstream media, men på en langt mindre fengende måte og elegant måte.

Legg igjen en kommentar

04. september 2020

Bare Egil i krise?

Neida, han er bare gjest i podcasten Krisemøter sammen med denne Kyrre-figuren.

Man kan lett få inntrykk av at herr Egil Hegerberg er i Krise, men i virkeligheten er han i sitt livs form. Det er bare at han er gjest i podkasten Krisemøter sammen med Kyrre denne uka, og da kan man jo lett misforstå. Dessuten kom jo nettopp singelen Rockefeller, han skal ha ekstrakonsert på Rockefeller, og det kommer stadig nye Tett på- og reaksjonsvideoer på Youtube. Så helt galt kan det vel ikke være.

Hør Kyrre og Egil i munter passiar. Ikke mye krisestemning å spore her!
Hør den brillefine nye stadionrock-singelen Rockefeller. Denne får du garantert høre på Rockefeller 26. september.
Dette er sangen om den gangen Egil spilte så hele Sentrum scene ramlet ned og alle som var til stede døde. Heldigvis ble det dysset ned av myndighetene og dermed så gikk det bra allikevel.
For dem som ikke forstår tysk, finnes denne reaksjonsvideoserien også på norsk og engelsk. Flere fremmedspråklige utgaver er under planlegging.

Legg igjen en kommentar

27. august 2020

Konsertbonanza!

Jeg vet ikke hvor mange som har fått det med seg, men det har den siste tiden vært litt stillere på konsertfronten enn i et normalår. Ikke bare fra oss som på ymse måter er tilknyttet Duplex Records, men egentlig fra hele musikkfeltet. Derfor kan jeg tenke meg at det er kjærkomment at det nå skjer noen småting. Ikke Bare Bare Egil Band Band har nettopp annonsert en ekstrakonsert på Rockefeller 26. september, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow spiller på Fagernes 5. september og Maroder legger ut på en miniturne til Fredrikstad, Moss, Odalen, Åsgårdstrand og Oslo.

Bare Egil Band fortsetter også ufortrødent med sine Tett på-videoer. Her dukker det hver uke opp en kjent eller ukjent Bare Egil Band-låt i akustisk tapning fra kontoret på Bøler. Denne uka er det Politimester Egil som formidles i sin splitter nye Extended Svigermor Version. Det er nok sånn den blir framover, så det er bare å venne seg til det først som sist. Jeg minner om at det er mulig å ønske seg låter i kommentarfeltet, så får vi se hva som skjer.

Legg igjen en kommentar

18. august 2020

Nye perler på snora!

Hjælpe og trøste! Nå tyter det ut The good stuff fra Bare Egil Band. Forrige uke slapp jeg den splitter nye Kengurukaos på Karmøy og den ble som forventet en av de hittil største suksessene i serien Tett på Bare Egil Band, denne fortvilende video-serien på Youtube hvor jeg har som siktemål å møysommelig spille meg gjennom samtlige låter i mitt ikke helt ubetydelige repertoar. Men det spørs om jeg ikke denne uken lanserer en potensielt enda større hit. Det dreier seg om den hittil nokså ukjente, men på sikt enda større hiten Kongsberggåsa. Dette smaker virkelig av fugl! Sammen med de to andre fuglesangene Alle mine fine ugler og Serviett og høne utgjør den et fjærkredominert trekløver med helt uhørt høyt livepotensiale. Det er stor fare for at samtlige vil bli framført med Ikke Bare Bare Egil Band Band på Rockefeller 26. september og da spørs det om ikke taket vil ramle ned også der, som det i sin tid gjorde på Sentrum scene bare ved ryktet om at jeg skulle komme dit å spille. Spørs om ikke sangen om den episoden også vil dukke opp i en framtidig utgave av Tett på-serien.

I det mer stille har det kommet nok en episode av den britiske utgaven av Bare Egil reagerer på ting. Det er liten tvil om at det meste av lufta har gått ut av denne ballongen, men episodene vil fortsette å komme med stadig lengre pauser fram til Sesong 3 er bragt til ende om fire-fem år. Det er heller ikke så veldig lenge til det kommer en ny episode av den tyske utgaven av serien, så de av dere som ønsker å få med dere den, får benke dere foran datamaskinen om noen uker, så vil den nok dukke opp før eller siden.

Verdt å merke seg er det også at siste låt i denne omgang fra Bare Egil Spellemannslag kommer ut på singel nå på fredag. Det blir den lenge etterlengtede Nordfjordeid Gløggkokeri som omsider blir gjort allment tilgjengelig. Ronny Haugeland har som vanlig stått for omslagsdesign og med det er samtlige låter fra den populære strømmekonserten fra Riksscenen i Oslo ute. Hør hele lista her!

Legg igjen en kommentar