Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
13. september 2016

Stor stas i Bergen!

bareegilaslag_foto_eiriklande_0345

(c) Eirik Lande

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow gjorde reint bord i helga med to utsolgte hus på Østre under Bajazzfestivalen i Bergen. Ryktene sier at det gikk så bra at det ble en egen sak på TV2-nyhetene på lørdag! N’ Egil sjæl dukker også opp på God Morgen, Norge på TV2 i dag (tirsdag 13. september) for å snakke om Gilberts grusomme hevn, filmen han er med i som har premiere til helga. Jeg (Egil, altså) har allerede fortalt Dagsavisen om det harde arbeidet bak rolletolkningen i et gripende intervju.

(c) Eirik Lande

(c) Eirik Lande

Det er i det hele tatt grunn til å tro at det vil bli nok av Bare Egil i media i løpet av høsten. 30-årsjubileet for Duplex Records og 20-årsjubileumsturneen med Bare Egil Band skal det gnåles så mye om at det kommer til å sten om benene på noen hver.

bareegilaslag_foto_eiriklande_0387

(c) Eirik Lande

Eirik Lande tok disse bildene på lørdag. Flink, han! God til å være på rett sted til rett tid. Har du lyst til å være på rett sted til rett tid bør du komme deg på Kønnbandfestivalen på Stange i Hedmark til lørdag. Det blir siste mulighet til å se det superpopulære barneshowet på en stund. I hvert fall så vidt vi vet. Vi sier ikke nei hvis noen ber oss om å komme å spille, men vi vet ikke om noen oppdrag i den kommende tida. 

(c) Eirik Lande

(c) Eirik Lande

 

Legg igjen en kommentar

24. februar 2016

Svalbard legges for våre føtter

2016-02-24 12.13.56
Her ser vi to glade karer er fornøyde med seg selv etter å ha gitt samtlige av Longyearbyens barn fra barnehagealder og opp til videregående en kulturopplevelse de aldri kommer til å glemme. Noe de kommer til å se tilbake på ved dødsleiet med et smil om leppene. En opplevelse som kommer til å gi selv det mest meningsløse liv mening. De minste barna fikk en utgave av det superpopulære barneshowet som skapte et engasjement man sjelden ser. Det var tydelig at de lever et liv beskyttet fra ubehagelige sannheter som at barn er mye dummere enn voksne og at de er veldig bråkete. De større barna fikk et spesialtilpasset lærerikt show med masse informasjon om det for dem mytiske og spennende fastlandet, samt urframføringen av den nye sangen Ingen må pare seg med Sysselmannen, og den spesialtilpassete Flytt Svalbard lenger sør, samt et utvalg gamle Bare Egil-svisker.

I morgen braker det løs for de voksne med en dobbeltkonsert på Huset med både Bare Egil Band og Black Debbath. Da blir det nok en sjanse til å høre Ingen må pare seg med Sysselmannen, og hvis allsangen blir like rungende som på skolekonserten i dag blir det akkurat passe. Black Debbath har også en ny låt på programmet de aldri har spilt live før, så her blir det eksklusive opplevelser i fleng! Så, kast deg på flyet og dra til Longyearbyen!

Vi feirer konserten med å flytte Svalbard, et lite stykke Svalbard helt til topps i spillelista over Duplex Beste.

Legg igjen en kommentar

01. juli 2015

Vil du ha jazz? Da skal vi gi deg jazz!

2015-07-01 12.54.33

Aslag og jeg tok turen til Kongsberg i dag. Vi hadde hørt at det var jazzfestival i byen og visste at byens barn trengte en real skolering i hva jazz innebærer. Og finnes det noen bedre innføring i jazzens verden enn Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow? Vi synes ikke det.

2015-07-01 11.27.07

Som dere ser på bildene var det strålende vær, varmt og nydelig. Det er en ting å merke seg hvis man er festivalarrangør; sola skinner alltid når Bare Egil Band spiller. Vet ikke hvorfor det er sånn, men det har vist seg å holde stikk nå i mange år.

2015-07-01 12.56.02

 

Dessverre fikk vi ikke anledning til å delta i paraden og danse gjennom gatene med høy paraplyføring og elegante rytmiske trinn, men vi koste oss i solsteken sammen med mange engasjerte barn. Så håper vi bare at de hørte hva vi sa og sang til tross for at byens leverandør av musikkanlegg hadde valgt å utstyre oss med mikrofoner som kun virket fra tid til annen. De hadde kanskje blitt provosert av at vi ringte på forhånd for å forsikre oss spesielt om at den delen av utstyret var i orden?

Legg igjen en kommentar