Bare Egils Spellemannslag
05. juli 2024

Sommeren 2024

Noen har påpekt at jeg spiller noe flere konserter enn hva som framgår av denne bloggen. Det er korrekt. Jeg er stort sett litt sløv til å oppdatere sosiale medier. Det skammer jeg meg over og er stolt av. Sommeren 2024 blir det i hvert fall en litt fortettet mulighet for å se Bare Egil i tre forskjellige konstellasjoner i løpet av en tidagersperiode:

13. juli – Black Debbath, Måkeskrik, Kristiansand
14. juli – Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow, Minifjorden, Sandefjord
16. juli – Bare Egil Band, Bysommer, Salt, Oslo
17. juli – Bare Egil Band, Utihavet, Mausund
18. juli – Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow, Utihavet, Mausund
19. juli – Bare Egil Band og Black Debbath, Fjellparkfestivalen, Flekkefjord
20. juli – Black Debbath, Malstrømfestivalen, Hønefoss

Etter dette blir det stille før Aslag og jeg dukker opp i rollene som Asbjørnsen og Moe i familiemusicalen Folkeeventyrene – the Musical på Karpedammen scene på Akershus festning i august. Dernest blir det en større jubileumsturné med Black Debbath i høst. Jada, det blir noen greier.

Legg igjen en kommentar

10. juni 2022

DUPLEX SOMMER!

Sommeren 2022 blir i Duplexartistenes tegn og intet mindre enn 4 av våre folkekjære artister vil være på veien samtidig. Her blir det både barneshow, trubadurvirksomhet og tungrock i skjønn forening!

Legg igjen en kommentar

17. oktober 2021

Egersund plaget av sykdom?

Til sommerens konsert på Egersund visefestival skulle jeg lage en av flere sanger om pandemi og sykdom låtskrivergeneratoren av en eller annen grunn ville ha meg til å skrive denne sommeren. Den forrige var selvsagt Det kom et skip til Tromøy. Ingen av disse ble vel spesielt vellykket, men jeg har altså som dogme at jeg skal dokumentere samtlige låter jeg har laget, så da må også de mindre gode få en plass. Difteri i Egersund har premiere 17. oktober kl. 21.15 og Det kom et skip er allerede ute. Dette er kun for spesielt interesserte, men dem er det åpenbart et nesten tosifret antall av, så det er ikke lite bare det.

Legg igjen en kommentar

14. oktober 2021

Poteten blir til musikk

Poteten kan brukes til alt, sies det, og det viser seg at den bl.a. kan bli til den vakreste musikk!

Forrige onsdag var det potetens dag og jeg hadde æren av å delta på et lanseringsarrangement på Salt for boka Den fantastiske poteten av Marianne Berg. En stor andel av Norges aller største artister deltok, backet av en supergruppe med noen av båre beste stjernemusikere. I frykt for å glemme noen, nevner jeg bare meg selv, men det var en uforglemmelig kveld, så hvordan skulle jeg kunne glemme noe som helst? Sangen Potat-O er allerede ute i min evigvarende serie med tolkninger av min egen musikk og Bakt Potet er neste ut med premiere på fredag kveld kl. 21.15. Begge er blant de aller beste jeg har laget de siste månedene og det sier ikke så rent lite.

Legg igjen en kommentar

12. oktober 2021

Da pesten kom til Tromøy

I sommer spilte jeg på en nydelig festival på Tromøya og i den forbindelse lagde jeg en helt middels låt som jeg nå har spilt inn i min videoserie Tett på Bare Egil Band. Premiere kl. 21.15 i kveld, tenker jeg. Se den hvis du vil.

Legg igjen en kommentar