Black Debbath
13. juni 2024

Premiere på Hipp hipp! Vi hater jubileum!

Når klokken er slagen 14. juni blir det premiere på vår nye singel og lyricsvideo «Hipp Hipp! Vi hater jubileum!» En historisk reise i Black Debbaths rikholdige billedarkiv gjennom 25 år!

Låta er første smakebit på antijubileumsalbumet «Bortkastet hardrock Vol. 1» Som kommer til høsten. En eklektisk samling tidligere uutgitt materiale, vanskelig tilgjengelig materiale og et knippe helt nye låter! Albumet kan forhåndskjøpes på: Bidra.no

Legg igjen en kommentar

07. juni 2024

Ny singel fra Black Debbath 14 juni!

I anledning det motvillige 25 års jubileet til Black Debbath slippes snart singelen «Hipp hipp! Vi hater jubileum!» Singelen er første smakebit fra det kommende albumet «Bortkastet Hardrock Vol. 1» Som kommer til høsten. Albumet kan fremdeles forhåndsbestilles på bidra.no. Hjelp oss og hjelpe oss selv!

Legg igjen en kommentar

28. mai 2024

**BLACK DEBBATH FEIRER 25 ÅR MED NYTT ALBUM OG EN BRÅTE REUTGIVELSER**

I anledning sitt 25-årsjubileum kommer Black Debbath med det nye albumet “Bortkastet hardrock Vol. 1”, en samling med outtakes, obskuriteter og nye sanger, inkludert den nye singelen «Hipp Hipp! Vi hater jubileer!» Denne gangen har de virkelig gått i kjelleren og hentet fram materiale som stort sett aldri har vært utgitt før.

Men ikke nok med det; de har gravd fram fire klassiske album fra egen katalog, hvorav ett aldri har vært tilgjengelig på vinyl og de andre har vært utsolgt i lang tid. Dette er en veritabel gavepakke til fansen, som her får en unik anledning til å sikre seg disse godbitene enten enkeltvis eller i form av eksklusive pakker med masse ekstra godbiter.

**Bli med på folkefinansieringen av Black Debbaths jubileumsfeiring!**

“I 25 år har vi ofret alt for det norske folk ved å fungere som Den femte statsmakt. Nå ber vi bare om en ørliten tjeneste tilbake. Er det så mye å be om? HØR DA! IKKE BARE SITT DER OG KOP! HJELP OSS Å HJELPE (OSS SELV). BYTT PENGER I VARER! NÅ! HINDR AT FEIRINGEN BLIR EN KATASTROFE!” 

Kjøp vennligst en eller flere av følgende varer:

1. **Bortkastet Hardrock Vol. 1 (2024)**

   – Splitter nytt samlealbum med outtakes, obskuriteter og nye sanger, inkludert «Hipp Hipp! Vi hater jubileer!», “Krenkefri nasjonalsang” og “La barna slippe korps!”

2. **Hyller kvinnen (2007)**

   – Herlig feministisk gubberock. Dette kritikervurderte albumet er for første gang tilgjengelig på vinyl.

3. **Nå får det faen meg være rock (akademisk stoner-rock) (2013)**

   – Et av Black Debbaths 10 mest populære album, nå tilgjengelig igjen etter å ha vært utsolgt i lang tid. Inneholder hits som «Nei til runkesti på Ekeberg» og «Bytt kjøkkenklut oftere.»

4. **Den femte statsmakt (2004)**

   – Ny utgave av en klassiker, nå med Finn Erik Vinje der han hører hjemme (sentralt i norskfaget). Inneholder favoritter som «Den femte statsmakt» og «Voggesang til trønderen.»

5. **Tung, tung politisk rock (1999)**

   – Nyopptrykk av debutplaten de fikk Spellemannsprisen for. Med klassikere som «Problemer innad i Høyre» og «King of Norway.»

**Ekstra bonuser:**

For de spesielt investeringsvillige, trykker vi opp et svært begrenset opplag på 50 eksemplarer av en eksklusiv vinylsingel med låta «Debbath, bloody Debbath», innspilt til *Tung, tung politisk rock* men aldri gitt ut tidligere. Og mye annet nips og stash som handlenett, duftfritt fittelys og barsk dobørste.

For mer informasjon og bestilling, besøk fnd.uz/blackdebbath

Bli med og gjør Black Debbaths jubileumsfeiring uforglemmelig!

Legg igjen en kommentar

10. mai 2023

Krenkefri nasjonalsang

Mange har ønsket hjelp til å kunne feire en krenkefri 17. mai uten spor av den kulturelle appropriasjon eller nedlatenhet overfor folk fra andre kulturer, seksuelle legninger, kjønn, aldre og sosioøkonomiske kår denne dagen historisk sett har vært preget av. Særlig har vår gamle nasjonalsang Ja, vi elsker alltid vært en hemsko i så henseende. Den har stått i veien for en åpen og inkluderende feiring med sitt fokus på «1000 hjem», «Norske mann i hus og hytte» og andre ekskluderende og sterkt krenkende utsagn.

Derfor tilbyr Black Debbath det norske folk i forbindelse med nasjonaldagen en splitter ny og Krenkefri nasjonalsang. En nasjonalsang for vår tid. En som er mer i tråd med dagens sosiopolitiske klima, og ikke ekskluderer og utelater grupper slik vår gamle og håpløst utdaterte nasjonalsang gjør. Her skal alle få være med!! Og da mener vi absolutt alle!

Med seg på laget har de ærverdige Bøler Janitsjar, og sammen leverer de brass-rock og woke’n’roll av første brasse. Glem heller ikke at Black Debbath spiller på Tons of rock igjen for ørtende gang, og også gjester en lang rekke av landets sommerfestivaler. Se konsertlista.

Krenkefri nasjonalsang

Joda, vi liker landet vårt
Men også alle andre land
Norske kvinne, norske mann
Og intetkjønn går også an
Og hun og hen og hin og han
Og Herr og fru og hu og ham
I hus og hytte, men også i leilighet og gamme,
under Sinsenkrysset og i Time Share alt er det samme

Alle tror på det de tror på
Unntatt de som tviler
Inder, Nynorsk, trønder, same, alle er vi like fine
De med delt foreldrerett og de som nekter å ta vaksine
Ingen holdes utenfor
Fra gangster helt til snuten
laktoseintolerant og de som spyr av gluten

Men også de med handicap
Og dem med syklig fedme
Terrorister, naturister,
Sengevætere og kontorister
Ingen holdes utenfor. Vi er alle Norges barn
Homo, hetero, pervo, nekro og de som nekter ta tran
Joda, vi liker landet vårt
Hipp hurra for alt og alle!

Legg igjen en kommentar

02. november 2022

Black Debbath i alle flater!

http://Norway Rock Magazine #112 5-2022 by Rockpartner Publishing – Issuu

Denne uken er det Black Debbath på alle flater. For det første er vi avbildet på forsiden av ærverdige Norway Rock Magazine, for det andre skal vi på Lindmo på fredag og for det tredje spiller vi på Rockefeller i Oslo fredag 4. nov. og Gregers i Hamar Lørdag 5. nov. Her er det bare å henge med i svingene!

Legg igjen en kommentar