Black Debbath
26. oktober 2018

Lanseringsfest ødelagt av sjokk-avsløringer og skandalevideo på avveie!

Tenk at dette som skulle være en gledens dag for Black Debbath nok en gang er blitt tilsmusset av lekkasjer og ting som havner på avveie! Her har vi kommet med en ny plate som høster overstrømmende anmeldelser i pressen:

«Konklusjonen om Black Debbath denne gangen må derfor bli at dette udiskutabelt er bra!»
Geir Rakvaag Nye Takter

«…det er helt tydelig at den kreative brønnen ikke har gått tom. Utrolig nok. »
Pål J.Silihagen. Norway Rock Magasine

Og vi ser fram til å møte våre kjære fans på Big Dipper kl. 17.00 for å spille minikonsert og signere plater. Men så dukker nok en gang røvernettstedet avveie.no opp med utidige lekkasjer som leder oppmerksomheten bort fra lanseringen og over på irrelevante avsporinger. Nå har de hostet opp avsløringer om den kommende sommerens festivalprogram og offentliggjør dem alt for tidlig og i utakt med både festivalenes og vår publiseringspolicy. Hele den kløktige tidsplanen som PR-byråene har brukt måneder og titusenvis av kroner på å finpusse er således fullstendig spolert. Avveie.no har også på utrolig vis fått eksklusiv tilgang til musikkvideoen til vår låt Tons of Rock, hvor vi har fått med oss selveste Ronni LeTekrø på sologitar. Hvordan en slik lekkasje har kunnet skje, er det for tidlig å spekulere om, men det er klart at mistankene nok en gang går i retning av bassist Egil Hegerberg.

 

Legg igjen en kommentar

26. oktober 2018

Plata endelig ute på ordentlig!

Da er endelig vår nye plate Norsk Barsk Metal ute på ordentlig slik at alle kan høre den på helt lovlig vis, enten via sin foretrukne digitale tjeneste eller ved å kjøpe et fysisk eksemplar på f.eks. Platekompaniet eller Big Dipper, hvor vi også spiller en eksklusiv minikonsert med signering i dag kl. 17.00.

Det har vært en dramatisk uke for oss i Black Debbath med stadige lekkasjer av både private bilder av svært pikant karakter og av selve plata, noe som tidvis har gjort det vanskelig å fokusere på lanseringen. Men vi har bitt tennene sammen og forsøkt å konsentrere oss om det positive, og nå har vi forhåpentligvis kommet oss gjennom denne vanskelige tiden på en så god måte som situasjonen har gjort mulig. Og selv om det har versert mye spekulasjoner om en utro tjener helt inne i hjertet av organisasjonen som skal ha stått bak disse lekkasjene, velger vi nå å se framover framfor å fokusere på en heksejakt på vedkommende. Vi håper og tror at det nå er slutt på lekkasjer og at folk vil glede seg over musikken sammen med oss. De første anmeldelsene er i hvert fall overstrømmende, med humorrockens sekser (terningkast fire) både her og der. Dagsavisens anmelder konkluderer sogar med følgende kraftsalve: «Konklusjonen om Black Debbath denne gangen må derfor bli at dette udiskutabelt er bra!»

Du finner plata på Itunes, Spotify, Tidal, Big Dipper og Platekompaniet både på CD og LP. LP-utgaven finnes også i et begrenset opplag på farget vinyl.

Legg igjen en kommentar

24. oktober 2018

Krise! Plata vår har havnet på avveie!

Vi i Black Debbath har nok en gang blitt utsatt for et lumpent data-tyveri. Hele den nye plata vår Norsk Barsk Metal har nå havnet på avveie. Hele to dager før den offisielle releasen kan hvem som helst lytte til hele plata vår gratis på nettstedet avveie.no, og dette bare dager etter at samme nettsted publiserte pikante nakenbilder og -videoer av oss som overhode ikke var ment for offentlighetens øyne.

I dagens verden hvor vi er avhengig av hvert eneste øre av strømminginntekter for å finansiere innspilling og markedsføring medfører dette et katastrofalt inntektsbortfall for oss. Vi frykter et tap på opptil flere titalls kroner på grunn av dette sjofle tyveriet. Hjelp oss å spre budskapet om at ingen må klikke på avveie.no og høre plata vår gratis uten å risikere straffeforfølgelse.

Legg igjen en kommentar

21. oktober 2018

Nakensjokk for Black Debbath! Pikante bilder på avveie

De plateaktuelle Black Debbath-stjernene fortviler. Bandmedlemmenes private bilder og videoer har havnet på avveie! Nettstedet avveie.no har publisert en serie med svært lettkledte og pikante bilder og videoer av stjernene i utfordrende positurer som absolutt ikke var ment for allmenheten. Det er mistanke om at en utro tjener i organisasjonen står bak lekkasjene.

Bandet har gått helt i kjelleren og ønsker ikke å kommentere saken offentlig. De håper media vil vise respekt og ikke omtale dette i den vonde tiden nå rett i forkant av lanseringen av deres nye plate «Norsk Barsk Metal». Ved å være ærlige om dette håper de å forhindre at noen vil dele disse bildene, og de minner om at spredning av nakenbilder uten samtykke kan medføre både bøter og fengsel.

«Vi var unge og naive og lot oss overtale til å ta disse bildene av en godt voksen fotograf som lovte oss en karriere i musikkbransjen,» sier bandet likevel i en kommentar. «Vi var ikke klar over hvordan disse bildene kunne gi oss problemer senere i livet, f.eks. i møtet med framtidige oppdragsgivere. Det er usikkert hvilken innvirkning dette vil ha på vår kommende turne,» sier de til sin presseansvarlig.

Noen av bildene er hentet fra videoen til «Nei til runkesti på Ekeberg» fra 2013. Disse bildene er tatt helt ut av sin sammenheng. De var vakre og kunstnerisk forsvarlig innenfor rammene av en musikkvideo med kunstnerisk brodd og klo, men utenfor framstår de som grov, renspikket pornografi av verste skuffe. Og det var en klar forutsetning for at stjernene sa ja til å kle av seg at disse bildene aldri skulle framvises utenfor sin egentlige sammenheng. Det verste er at også uklipte videobiter lagt ut til fri beskuelse. Disse har aldri før vært vist hverken i eller utenfor sammenhengen og de er så sterke og avslørende at øynene brenner og både kvinner og menn rammes av en umettelig seksuell tørst.

Resten av bildene er hentet fra innercoveret til platen Black Debbath Hyller Kvinnen. Dette var en plate med svært begrenset salg, og det var aldri meningen at bildene skulle ses utenfor den engere kretsen med folk som i sin tid kjøpte plata.

Dette er forøvrig ikke første gang Black Debbath er rammet av naken-sjokk. De var også i en periode plaget med at de til stadighet vrengte av seg fillene på scenen under konsertene sine.

Det er som sagt mistanke om at en utro tjener i organisasjonen står bak og bassisten Egil Hegerberg har vært nevnt som en mulig mistenkt.

 

Legg igjen en kommentar

07. september 2018

Brygg din egen Black Debbath PILS!

Mange sliter med å få tak i øl i små nok kvanta, særlig etter at bryggeribransjen nå har begynt å lime sammen ølbokser for å sikre mersalg. Derfor lanserer Black Debbath nå i samarbeid med bryggselv.no et eget Black Debbath PILS! for hjemmebryggere. Her kan man enkelt dosere selv, slik at man ikke brygger mer enn en og en PILS! av gangen, noe som markant reduserer risikoen for overdose og andre bivirkninger. Se den splitter nye og ganske fantastiske videoen her:

Legg igjen en kommentar