Black Debbath
21. oktober 2018

Nakensjokk for Black Debbath! Pikante bilder på avveie

De plateaktuelle Black Debbath-stjernene fortviler. Bandmedlemmenes private bilder og videoer har havnet på avveie! Nettstedet avveie.no har publisert en serie med svært lettkledte og pikante bilder og videoer av stjernene i utfordrende positurer som absolutt ikke var ment for allmenheten. Det er mistanke om at en utro tjener i organisasjonen står bak lekkasjene.

Bandet har gått helt i kjelleren og ønsker ikke å kommentere saken offentlig. De håper media vil vise respekt og ikke omtale dette i den vonde tiden nå rett i forkant av lanseringen av deres nye plate «Norsk Barsk Metal». Ved å være ærlige om dette håper de å forhindre at noen vil dele disse bildene, og de minner om at spredning av nakenbilder uten samtykke kan medføre både bøter og fengsel.

«Vi var unge og naive og lot oss overtale til å ta disse bildene av en godt voksen fotograf som lovte oss en karriere i musikkbransjen,» sier bandet likevel i en kommentar. «Vi var ikke klar over hvordan disse bildene kunne gi oss problemer senere i livet, f.eks. i møtet med framtidige oppdragsgivere. Det er usikkert hvilken innvirkning dette vil ha på vår kommende turne,» sier de til sin presseansvarlig.

Noen av bildene er hentet fra videoen til «Nei til runkesti på Ekeberg» fra 2013. Disse bildene er tatt helt ut av sin sammenheng. De var vakre og kunstnerisk forsvarlig innenfor rammene av en musikkvideo med kunstnerisk brodd og klo, men utenfor framstår de som grov, renspikket pornografi av verste skuffe. Og det var en klar forutsetning for at stjernene sa ja til å kle av seg at disse bildene aldri skulle framvises utenfor sin egentlige sammenheng. Det verste er at også uklipte videobiter lagt ut til fri beskuelse. Disse har aldri før vært vist hverken i eller utenfor sammenhengen og de er så sterke og avslørende at øynene brenner og både kvinner og menn rammes av en umettelig seksuell tørst.

Resten av bildene er hentet fra innercoveret til platen Black Debbath Hyller Kvinnen. Dette var en plate med svært begrenset salg, og det var aldri meningen at bildene skulle ses utenfor den engere kretsen med folk som i sin tid kjøpte plata.

Dette er forøvrig ikke første gang Black Debbath er rammet av naken-sjokk. De var også i en periode plaget med at de til stadighet vrengte av seg fillene på scenen under konsertene sine.

Det er som sagt mistanke om at en utro tjener i organisasjonen står bak og bassisten Egil Hegerberg har vært nevnt som en mulig mistenkt.

 

Legg igjen en kommentar

07. september 2018

Brygg din egen Black Debbath PILS!

Mange sliter med å få tak i øl i små nok kvanta, særlig etter at bryggeribransjen nå har begynt å lime sammen ølbokser for å sikre mersalg. Derfor lanserer Black Debbath nå i samarbeid med bryggselv.no et eget Black Debbath PILS! for hjemmebryggere. Her kan man enkelt dosere selv, slik at man ikke brygger mer enn en og en PILS! av gangen, noe som markant reduserer risikoen for overdose og andre bivirkninger. Se den splitter nye og ganske fantastiske videoen her:

Legg igjen en kommentar

07. september 2018

PILS! videopremiere

I dag slippes endelig første singel fra Black Debbaths etterlengtede åttende album Norsk Barsk Metal. Plata blir en real partyplate, noe som gjenspeiles i denne deilige hyldesten til den brune skummende drikken vi kjenner som PILS!

Hør låta her!

PILS! – Ny singel ute nå!

Man kan selvfølgelig spørre seg: Hva er det Debbath tenker på? Har de glemt at PILS! også har betenkelige sider? Men, neida. Ikke vær redd! Dette er en partylåt som absolutt inkorporer det perspektivet. Låta oppmuntrer nemlig til måtehold ved å understreke at man må holde seg til én pils (av gangen). For: Én pils har aldri skadet noen!

Legg igjen en kommentar

11. juni 2018

Black Debbath på Stjernepose, P13, hele denne uka.

I anledning turneslipp, og nyheten om Black Debbaths kommende album Norsk Barsk Metal skal Black Debbath være gjest i Stjernepose på P13 hele denne uka mellom 9-11.

Her blir det bla. prat om den kommende skiva, turneen til høsten, samt rangering av Norges aller barskeste rockeband.

Legg igjen en kommentar

24. mai 2018

Black Debbath endelig tilbake med ny plate og turné

NORSK BARSK METAL kommer 26. oktober

Det har hersket det reneste kaos i norsk offentlighet den siste tida. Politikernes grenseløse kåthet har spilt dem fullstendig ut over sidelinja, mens mediene fortaper seg i alskens uvesentligheter på jakt etter klikk og kontrovers. Verden står i brann og alle ser ut til å gi faen. Savnet av en styrende, moden og besluttsom hånd er påtagelig, og folk har spurt seg: Hvor er Debbath? Den femte statsmakt? Har de glemt oss? Mange har grått.

Men, neida! Debbath har ikke glemt. Debbath har bare hvilt seg litt og samlet krefter til nok et frontalangrep på en stat som har tapt sine idealer, en offentlig debatt som utarter og en presse som sover der den i det minste burde ha vært halvvåken.

26. oktober vender veteranene BLACK DEBBATH tilbake med sitt åttende album NORSK BARSK METAL.

Det er bare Black Debbath som har den nødvendige autoritet i alle leirer til å ta dette nødvendige oppgjøret med samfunnsutviklingen. Med tungrockens kraft er de umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. Dette kommer klart til uttrykk på den nye plata hvor de blant annet går til frontalangrep på kongehuset med Legg monarkiet ut på anbud, de påpeker behovet for Etiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med Hele Norge roper ulv! Dermed er det endelig håp om at offentligheten igjen vil falle til ro, og at vi alle kan konsentrere oss om viktigere ting.

Albumet ledsages av en landsomfattende turné som starter i Horten 9. november og bringer bandet landet rundt med en grand finale på selveste Rockefeller i Oslo 2. februar neste år. Flere datoer vil bli annonsert etter bandets forgodtbefinnende.

9. nov. Horten Glassmagasinet
10. nov. Drammen Union Scene
16. jan. Hamar Gregers
17. nov. Trondheim Byscenen
23. nov. Kongsberg Energimølla
24. nov. Porsgrunn Rip
29. nov. Stavanger Folken
30. nov. Bergen Hulen
1. des. Haugesund Flytten
25. jan. Ål Sundreball
1. feb. Fredrikstad Gamlebyen Kulturhus
2. feb. Oslo Rockefeller

Selv om Black Debbath selvfølgelig er de beste, er de verken de første eller eneste som spiller noe som kan kalles Norsk Barsk Metal. Som en hyldest til de som har gått foran og forsøkt seg på dette tidligere presenterer Black Debbath en spilleliste på Spotify med sine inspirasjonskilder innen genren. Lista vil bli oppdatert med en ny låt hver mandag, hvor en av Black Debbaths medlemmer kommer med sin personlige begrunnelse for hvorfor akkurat denne sangen representerer NORSK BARSK METAL på sitt oppimot nest ypperste.

Legg igjen en kommentar