Gartnerlosjen
09. mai 2011

Historisk Gartnerlosjen-reklame på Youtube

Legg igjen en kommentar

03. februar 2011

Duplexfestivalene for fulle hus!

Fulle hus over hele linja, og nå er det jaggu null biletter igjen på Rockefeller også. Les mer »

Legg igjen en kommentar

24. januar 2011

Fantastisk første helg for Duplexfestivalene!

Det var fulle hus, stor stas og stormende jubel på Duplexfestivalenes første helg! Les mer »

Legg igjen en kommentar

27. november 2010

Duplexfestivalen 25

Duplex Records har vokst seg fullstendig ut av proposjoner, og teller til neste år 25 ÅR i jubilerende alder. Fra å være et stusselig, lite tenåringsforlag som primært ga ut diktsamlingen Økern Fiskebar og noen uoppsatte teaterforestillinger har nå både Norge og resten av verden gjennom 25 år nydt godt av et utømmelig kreativ artisteri fra musikere, lyrikere og skuespillere. Artister som Gartnerlosjen, Black Debbath, Hurra Torpedo og Bare Egil band har vært blant de iherdigste gledesspredere i miljøer som ellers ikke lett lar seg gripe av kunst. Les mer »

Legg igjen en kommentar

01. april 2006

Gartnerlosjen feirer 20 år i rockens tjeneste

Torsdag 23. april går rockebandet Gartnerlosjen fra Bøler på scenen for å markere at det nå er 20 år siden de første famlende skritt ble tatt på den lange og kronglete veien til dagens posisjon som totalt ukjente musikanter.

Hadde noen den gangen kunnet gjette på hva dette ville føre til, ville nok svært lite vært annerledes i dag. Men nok om det.

Gartnerlosjen består i skrivende stund av Kris (gitar, låtskriving og ukuelig pågangsmot), Lars (vokal), Egil (trommer), og, innleid for anledningen, flinkisene Bryne (bass) og Jøkur (gitar).

Denne gangen er det spillestedet Jerven som er avtalt arena, og hvis ikke bookingsjefen får høre demoplata vår, blir vel konserten også gjennomført der. For sikkerhets skyld har vi alliert oss med djevelen, i form av bändët Ärvids Ënglêr, og Gud (som visstnok er jente) i form av jentebandet Britt Eva.

Bandene vil spille etter hverandre i en foreløpig uavklart rekkefølge, men du får alle tre for 8,-, og konserten starter kl. 18:46 presis. Vel møtt!

Lugasj er sidebygningen til Regjeringskvartalet med inngang fra Sinsenkrysset.

APRILSNARR!

Legg igjen en kommentar