Hurra Torpedo
22. september 2016

Aslag i dybdeprat med tegneserieidolene Flu Hartberg og Ronny Haugland på Preicast

Hør Aslag legge ut om albumrelease med både marOder og De sørgelige restene. Livet som kombinert skuespiller og musikant, samt mye mer, i dyptpløyende samtale med tegneserieidolene Flu Hartberg og Ronny Hauglands i deres nye podcast Preicast.

preicast

https://itunes.apple.com/no/podcast/episode-5-duplex-aslag-guttormsgaard/id1143438765?i=1000375608305&l=nb&mt=2

Legg igjen en kommentar

01. juli 2016

Siste låt i Potta! 5 dager igjen!

Nehez

I dag kom den aller siste låta i Duplex fenomenale jubileumsspilleliste Kvart Potte. Det ble Hurra Torpedo som fikk æren av å avslutte denne uovertrufne seiersrunden av musikalsk eksellense med en demoversjon av deres ungarske kjempehit Nehez kell erteni, en sang om at det er vanskelig å gjøre seg forstått på et fremmed språk når man bare har Google translate til å hjelpe seg.

Spillelista er nå full og vi skal nå bruke juli måned til å avgjøre hvilke av sangene som skal være med på den folkefinansierte kassettversjonen. Som kjent er det de minst spilte sangene som skal bli med på kassettversjonen som fortsatt kan bestilles i fem dager til fra New Jellys hjemmesider. Der finnes også en enda mer eksklusiv utgave med enda færre spor og dere har også muligheten til å bestille (en enda dyrere) uinnspilt kassett eller (aller dyrest) gi oss kassettspilleren din.

Vi har valgt juli måned for å gjøre utvelgelsen av låtene ettersom det tradisjonelt er en av de månedene det strømmes minst musikk og det derfor burde være enklest å finne ut hvilke sanger som er minst populære. Imidlertid har dere kanskje tatt vårt genialt konsept på for stor alvor. Det viser seg nemlig at folk nesten ikke hører på lista i det hele tatt, kanskje i et sleipt forsøk på å få oss til å ta med alle låtene på kassetten. Men den går ikke! Vi skal finne en måte å gjøre utvelgelsen på. Gi oss gjerne noen tips i den forbindelse! Men først og fremst: gjør en innsats! Lytt på Kvart Potte, og da fortrinnsvis de sangene du liker minst

Ett svar til “Siste låt i Potta! 5 dager igjen!”

  1. Tony sier:

    Vitsen er på dere, for eg har på tilfeldig sangval.

Legg igjen en kommentar

17. juni 2016

Potteperiode utvides!

LYD SIKKERHETSINSTRUKS

Duplex Records 30-årjubileumsspilleliste Kvart Potte skulle som kjent fylles for siste gang forrige fredag 10. juni med De sørgelige restenes singel Det vi en gang gjorde. Men slik skulle det ikke gå.

Låtene som har blitt sluppet så langt har nemlig strømmet alt for bra. Derfor blir vi nødt til å utvide utvalget med tre ekstra låter fram til folkefinansieringskampanjen tar slutt i månedsskiftet juni/juli.

Med tre ekstra låter i Potta blir det forhåpentligvis nok låter som strømmer så dårlig at de er kvalifisert til å være med på kassettutgaven som selges gjennom crowdfundingselskapet New Jelly. Her skal nemlig bare de minst populære sangene være med ettersom man kan forvente at de populære låtene kommer til å klare seg utmerket på egen hånd.

De tre siste singlene i Kvart Potte blir

L.Y.D. (Lek, ytringsfrihet og demokrati) med sin legendariske Sikkerhetsinstruks, et hms-tiltak som ble benyttet ved starten av deres konserter.

Bare Egil Band med en a capella coverversjon av Paul Hardcastles fantastiske rap-låt 19.

Hurra Torpedo med Nehez Kell Erteni, en låt på ungarsk om hvor vanskelig det er å gjøre seg forstått på et fremmed språk når man bruker Google Translate til å kommunisere med.

 

For å få gode relevante tall for å kunne avgjøre hvilke av sangene som er minst populære vil vi benytte sommermåneden juli som utgangspunkt for analysen. Dette er en måned hvor strømmetallene tradisjonelt er lave og det vil være mulig å få store utslag i uforutsette retninger. Vi oppfordrer derfor nok en gang det norske folk til en gedigen dugnad hvor de lytter intensivt til de sangene de liker dårligst, slik at disse ikke skal havne på kassettutgaven.

 

Legg igjen en kommentar

22. april 2016

We fuck you with music

HurraTorpedo-WFYWM-2400x2400


Tidal
Itunes
 

The Norwegian appliance rockers Hurra Torpedo returns to Prague, Bratislava and Budapest in the end of April with a tour and a brand new hit single in Czech! With the aid of Google translate the band has made an absolutely stunning track called Jebem vás naší hudbou or We fuck you with music. It’s all about how they simply aren’t able to make sweet love to each and every audience member in the good old fashioned way, but have to do it to them all as a whole. As they remind us: “The ear is also a hole!” If you don’t get satisfaction from this beautiful song, you’re both tone deaf and frigid, because this is seriously good stuff!

Hurra Torpedo has played together for more than 20 years and they were one of the original internet memes with their cover of Bonnie Tyler’s Total Eclipse of the Heart played on fridges, stoves and washing machines. They played sold out shows in Hungary, Czech Republic and Slovakia in 2010 and 2012, but have since then been on hiatus for health reasons. Now they have just completed a massively successful tour of Norway and they’re ready to conquer Eastern Europe again. This show is not to be missed!

28.04.2016     Hurra Torpedo            Palac Acropolis, Praha, Czech Republic

29.04.2016     Hurra Torpedo            Babylon Atelier, Bratislava, Slovakia

30.04.2016     Hurra Torpedo            A38, Budapest, Hungary

Legg igjen en kommentar

20. mars 2016

Takk for dansen!

Tusen takk, Rockefeller, Folken, Kvarteret og Byscenen! Vi har kost oss  glugg i hjel på vår uventede norgesturne, og det har vært aldeles overveldende å få så utrolig tilbakemelding på konsertene våre. Den fullsatte Rockefellerkonserten i går var i så måte selve kronen på verket. Nå gleder vi oss til Øst-Europaturne i april og Over Oslo på Grefesenkollen i juni.

For de som vil gjenopplive minnene eller eventuelt finne ut hva dere gikk glipp av, er det plenty av spektakulære bilder og videosnutter på #hurratorpedo på Instagrambilledgalleriet fra Gaffa og billedgalleriet fra Eternal Terror som også har nydelige bilder av Jorunn Lønning og marOder. Det går også an å lese anmeldelsen fra Gaffa selv om den er litt i overkant moderat i tonen i forhold til hvor fantastisk dette var.

Det her var temmelig rått ass! #hurratorpedo ❤️

A photo posted by L O V I S E DROTNINGHAUG (@yolovise) on

Legg igjen en kommentar