Hurra Torpedo var i utgangspunktet en powertrio med ordinær besetning og blå treningsdrakter. Det var dette Hurra Torpedo man kunne bivåne på NM i rock i 1991 og som spilte inn demoen To håndfaste burgere samme år. I 1992 glemte de igjen trommeslageren sin etter en spillejobb på Lillestrøm. Bassist Kristopher Schau og Gitarist Aslag Guttormsgaard fortsatte å spille sammen under navnet Weillers sag. Under arbeidet med en demoinnspilling oppdaget de kjøkkeninnredningens enorme soniske potensiale, og ideen til Hurra Torpedo var født. Tilfeldighetenes finurlige spill ville det slik at det på denne tiden ikke fantes noe oppegående system for innsamling av hvitevarer og byfornyelsen i Oslo lå nede med brukket rygg etter åttitallets jappetid. Dette gjorde at hvitevarer praktisk talt var å finne på et hvert gatehjørne i gamlebyen. Bandet debuterte på en sivilarbeiderkonsert på Alaska 15. mai 1993 som supportband for thrashbandet Sacred Reich og de ble umiddelbart en yndet liveband i hovedstaden.

I 1994 fikk bandet kontrakt med det nokså lille selskapet Smut Records mot et forskudd på en amerikansk dollar. Selskapet ga ut en 7″ picture discen Stockholm samme år i et begrenset opplag på 500 eks. Plata inneholdt fire originalkomposisjoner og bandets første coverlåt My oh my.

I 1995 opptrådte Hurra Torpedo på den første utgaven av det nye programmet Lille Lørdag med sin versjon av Total Eclipse of the Heart. Denne innspillingen har siden blitt vist utallige ganger på NRK, har vært med på samlevideoer og dvder og ikke minst har den blitt spredt på internett hvor den har blitt lastet ned/vist flere millioner ganger og har gitt bandet store tilhengerskarer over hele verden. I 2005 dro Hurra Torpedo på sin første USA-turne i et Fordsponset reklamestunt. Et tredvetalls kortfilmer fra denne turneen ble produsert og er fortsatt å finne på Youtube for den som er villig til å lete litt ekstra.

I 2006 kom bandet omsider med sitt debutalbum Kollossus of Makedonia og de gjennomførte både en Norges- og en USA-turne. I 2010 kom deres live DVD som også inneholder all musikken de har spilt inn og gitt ut på en bouns-CD. Siden da har de vært oppløst og gjenforent en rekke ganger og spilt både i Norge og Øst-Europa med ujevne mellomrom.