08. mai 2016

Vill vekst i Potta!

hybridegil2400X2400

Det er vår og det springer ut på alle kanter. Godværet dundrer oss i huet så det knapt er ørans lyd å få. I ly av dette har det skjedd store ting i Kvart Potte, Duplex Records enorme jubileumsspilleliste. Som dere alle vet fyller Duplex Records 30 år i år, noe som først og fremst feires gjennom en enorm spilleliste på Spotify hvor nær sagt samtlige Duplexartister bidrar med nye innspillinger av høyst variabel kvalitet. Helt uten brask og bram har gode gamle Bare Egil Band sluppet sin singel Hybridpensjon, en bitende og dagsaktuelt innlegg i vårens lønnskamp. Og sist fredag kom Dupli husdikter Jorunn Lønning med en deilig tospors singel med grensesprengende lyrikk.

Jorunn Lønning1

Så må vi heller ikke glemme at denne spillelista med tida skal bli et fysisk produkt! Ved hjelp av folkefinansiering skal det lages en kassettutgave med de minst populære sangene fra spillelista. Gå inn på New Jelly og kjøp den versjonen av Kvart Potte som passer ditt forbruksmønster best. Det er svært mange gode muligheter til gjøre et godt kjøp. Du kommer til å bli irritert hvis du går glipp av denne unike muligheten. Kun snaue to måneder igjen nå!

Legg igjen en kommentar

11. mars 2016

Puritansk prippenhet stoppet pottepromo

Kvart Potte [sensurert]

Markedsføringen av den superpopulære jubileumsspillelista til Duplex Records, Kvart Potte har fått seg et alvorlig skudd for baugen etter at det mektige sosiale nettverket Facebook fra Nord-Amerika har besluttet at coverbildet strider mot deres retningslinjer for nakenhet. Bildet kan derfor ikke gjengis på deres nettsted noe som medfører at coveret nå øyeblikkelig er blitt fjernet fra spillelisten på Spotify og at alle bilder er blitt fjernet fra det sosiale mediet, som stadig vokser i popularitet og omfang.

De av dere som ønsker å se dette nedrige bildet, blir derfor nødt til å kjøpe kassetten gjennom folkefinansieringskampanjen til New Jelly0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Legg igjen en kommentar

11. mars 2016

Potteinnhold fordoblet på bare ei uke!

0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Duplex Records store jubileumsspilleliste Kvart Potte har hatt en formidabel økning i sin første uke. Ikke bare har folkefinansieringen av en kassettutgivelse av de minst populære sporene umiddelbart nådd sitt mål om å samle inn 1400,- kroner, men nå har faktisk innholdet i potta økt med imponerende 100%! Med inkluderingen av Bare Egil og X-tra Lars’ tolkning av Herr President er det nå hele to – 2 – låter å høre på, og dette er langt fra slutten. Vi kan allerede nå røpe at det neste uke vil slippes en splitter ny låt med marOder i forbindelse deres oppvarmingskonsert for Hurra Torpedo på Rockefeller, og dette er en aldeles fengende poplåt med enormt radiopotensiale, noe som vil løfte pottekampanjen til ytterligere nye høyder. For et jubileumsår dette blir for Duplex Records!

Kvart Potte

Legg igjen en kommentar

09. mars 2016

Putt penger i Potta!

Kvart Potte

Som tidligere meldt her på bloggen, ønsker vi å folkefinansiere en kassettutgivelse av de minst populære låtene fra vår nye spilleliste Kvart Potte. Nå har vi fått hjelp av de største spesialistene på dette feltet her til lands, New Jelly, til å sette opp en fantastisk profesjonell kampanje. Det viste seg at etterspørselen etter et slikt produkt var enda høyere enn vi forventet og vi har allerede oppfylt vårt ambisiøse mål om å samle inn de nødvendige 1.400,- kronene som var nødvendig for å få prosjektet opp fra bakken. Men det er fortsatt mulig å handle innen alle produktkategorier. For å stimulere kjøpelysten baserer vi oss på en egenutviklet algoritme hvor den som betaler mest får minst. Det billigste er å kjøpe en kassett med bare et par minusspor. En eksklusiv utgave med enda flere minusspor er noe dyrere. En uinnspilt kassett er enda dyrere enn det igjen, mens man også kan støtte prosjektet uten å få noen ting igjen for enda litt mer penger. Det aller dyreste er å gi oss kassettspilleren sin sånn at vi kan selge en ekstra billig spesialutgave av kassetten med kassettspiller inkludert. Det høres kanskje komplisert ut her, men ta en titt på kampanjesiden så blir alt klarere.

0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Foreløpig er det bare ei låt i potta, men allerede førstkommende fredag kommer Bare Egil og X-tra Lars legendariske tolkning av antikrigsbangeren Herr President. Den hadde radiopremiere hos ‘n Thoresen på P13 idag til stor begeistring for det norske folk. Og neste uke kommer marOders nye singel Dagen svinner stille i forbindelse med deres supportkonsert for Hurra Torpedo på Rockefeller 19. mars. Det er imidlertid viktig å understreke nok en gang at det er de minst strømmede låtene fra lista som havner på kassetten, så hvis det er ei låt du liker spesielt godt er det viktig å ikke høre for mye på den.

Legg igjen en kommentar

28. februar 2016

Kvart Potte – ny samlekassett på vei!

Kvart Potte

Duplex Records fra Bøler feirer i 2016 et imponerende 30-årsjubileum. I den forbindelse vender de tilbake til sitt originalformat, samlekassetten. Mye har imidlertid skjedd i musikkverdenen siden deres forrige utgivelse på den fronten, Leksikon Tegnefitte fra 1995. Markedet for fysiske produkter har falt markant den siste tiden og denne nye kassetten blir derfor i første omgang lansert som en serie med singler som i digitale musikktjenester blir samlet i form av spillelista Kvart Potte.

Strømmingstallene vil danne basis for utvalget på selve kassettutgaven av Kvart potte som vil bli sluppet senere i jubileumsåret. Den vil forhåpentligvis la seg finansiere gjennom folkefinansiering eller såkalt crowdfunding, hvor interesserte kan sikre at selskapet får inn de (minst) 1.300 kronene de trenger for å gjennomføre dette ambisiøse prosjektet. Det vil for øvrig være de minst spilte låtene i strømmingstjenestene som vil dukke opp på kassetten, for de vil være de som trenger mest hjelp for å bli spilt, for å si det på den måten.

Lista vil bestå av splitter nye og eksklusive innspillinger fra så vel vel etablerte Duplexartister som Hurra Torpedo, Black Debbath, Bare Egil Band, Jorun Lønning og marOder; samt nykommere som De sørgelige restene, Bærum Reggaeorkester og Grand Fuzz. Låtene vil slippes fortløpende gjennom jubileumsåret for kontinuerlig å kunne plage brukere av sosiale medier med unødvendig mas og snikksnakk. Første låt slippes allerede førstkommende fredag. Følg med på http://duplexrecords.no for å få greie på hvilket band som får æren av å åpne ballet.

2 kommentarer til “Kvart Potte – ny samlekassett på vei!”

  1. Bjørn Øystein Hagen sier:

    Endelig en ny samlekassett!
    Hvor kan jeg kjøpe denne når den slippes?
    Har alle de andre kassettene utenom Hurra Torpedo – 2 håndfaste burgere.
    hvis det er noen som vil selge meg denne ville jeg blitt glad

Legg igjen en kommentar