Thulsa Doom
22. september 2017

Da er’n ute!

Thulsa_front

I dag ble endelig Thulsa Dooms nye plate A Keen Eye for the Obvious sluppet løs på verden. Den har som kjent høstet begeistrete forhåndsomtaler fra de som har fått høre den på forhånd. I Platebutikken Big Dipper kan du kjøpe deg en nydelig vinyl, på Platekompaniet kan du skaffe den en god gammeldags CD-plate, på iTunes kan du kjøpe deg deilige digitale downloads og på Spotify og Tidal kan strømme herligheten. Hvis du ut fra dette ikke klarer å skaffe deg dette mesterverket, er det nok deg det er noe galt med.

Evig Lyttar har kommet med den første anmeldelsen og klinket til med 8/10. De har valgt å fokusere utelukkende på side A i omtalen. Får håpe det ikke er slik at generasjonen som er vokst opp med CD-plater ikke vet at gammeldagse LP-plater har musikk på begge sider og at de dermed tror de har hørt hele plata. I tilfelle skulle jo plata hatt 16/10, skulle man tro.

Vil du synge med mens du hører på plata, kan du finne tekstene her.

 

 

Legg igjen en kommentar

19. september 2017

Nå kommer plata!

Thulsa_front

Den etterlengtede plata A Keen Eye for the Obvious kommer endelig fredag 22. september, men interesserte i Oslo kan kjøpe plata allerede i morgen den 20. september på lyttefesten på Krøsset hvor store deler av Thulsa Doom kommer til å være til stede og kaste glans og andre ting i alle retninger. Alle andre kan sikre seg et signert eksemplar av LPen ved å forhåndsbestille den fra Big Dipper.

Dette er som kjent den første plata med Thulsa Dooms originalbesetning siden forrige gang, og det begynner jo å bli en god stund siden så folk er rimelig henrykt over at gutta er tilbake i bedre form enn noensinne. Topp stemning over hele fjøla, altså! Det er bare å glede seg til å lese anmeldelsene som helt sikkert kommer til å være noe av det beste folk har lest. I mellomtida kan man selvfølgelig kose seg med denne fjonge musikkvideoen som aldri kommer til å gå av moten.

Legg igjen en kommentar

12. september 2017

Thulsa lyttefester

Thulsa_front

Thulsa Dooms nye plate A Keen Eye for the Obvious imøteses med en voldsom forhåndsinteresse. Nesten alle i hele verden gleder seg enormt til endelig å kunne få høre HELE denne fantastiske plata. De ekstatiske forhåndsrapportene fra de som har hørt skiva, og de to smakebitene i form av singlene Lady Nina og Eloquent Profanity har vel bare skjerpet apetitten/interessen.

Asbjørn Slettemark har følgende å melde om plata: «Norsk rock og metal har fylt opp ganske mange subsjangre med kvalitetsband, men innenfor classic rock er det ganske skrint ved siden av melodimesterne i Audrey Horne. Derfor var det tett på rørende å høre Thulsa Doom være tilbake, med Thin Lizzy-løp på gitarene, selvsikre tekster om drikking og de flotteste rockelåtene en fredagskveld trenger.» Mens Arvid Skancke-Knutsen skrev følgende i Klassekampen: «Med flygende gitarer, tett hamrende rytmer, harmonisang og fete hooks låter det nok en gang som en kule. Og et sted inne i buken av dyret er det et gnistrende, nesten tidløst popband.»

Nå kan DU bli en av de aller første som får høre plata i sin helhet. I hvert fall hvis du bor i Bergen, Trondheim eller Oslo. Selveste El Doom legger ut på en liten turne til Bergen og Trondheim førstkommende helg hvor han vil spille plata, skråle og drikke øl sammen med de som dukker opp. Han vil også ha med seg vinyl- og CD-plater som han vil selge til de frammøtte til en gunstig pris. For en kjernekar! Onsdagen deretter vil folk få samme muligheten på Krøsset i Oslo, hvor det er godt håp om at HELE Thulsa Doom vil dukke opp. Krøsset var også location for den brillefine musikkvideoen til Lady Nina, så det er dobbel grunn til å møte opp.

Legg igjen en kommentar

10. september 2017

Ny Thulsa-video

Den første singelen fra Thulsa Dooms nye plate A Keen Eye for the Obvious (release 22. september) har fått en briljant video regissert av den eminente LP Lorentz som har signert så mange av Duplex Records videoer de siste årene (JO, Nei til runkesti etc.) Videoen har selveste Silje Torp i hovedrollene som hhv. Lady Nina og Lovely Kim. Silje som nå er en av verdens mest populære kvinnelige skuespillere takket være innsatsen i Vikingane (The Norsemen) som for øyeblikket er en av de mest sette TV-seriene på Netflix i hele verden, stiller opp for første gang i en musikkvideo fordi Thulsa Doom er hennes favorittband! Til gjengjeld kan vi trygt si at hun er vår favorittskuespiller! I tillegg dukker Henrik Horge og Jesper Kolstad Rødseth opp i bærende romantiske roller og gjør meget gode figurer.

Videoen hadde premiere på Gaffa forrige fredag med et innsiktsfullt og godt intervju med Papa Doom. Låta lastes ned og strømmes i vilden sky over hele verden og høster entusiastiske omtaler fra både fjern og nær. Thulsa Doom legger ut på turne i slutten av oktober og vil forhåpentligvis og sannsynligvis spille på samtlige norske musikkfestivaler neste sommer.

Legg igjen en kommentar

05. september 2017

Thulsa med lytteturné!

Thulsa_eloquent

Thulsa Doom kommer på en eksklusiv forhåndslytteturné til tre utvalgte byer som får høre den nye plata A Keen Eye for the Obvious og en mulighet til å kjøpe vinylen før alle andre. De utvalgte byene er Oslo, Trondheim og Bergen. Du kan også høre et brillefint intervju med Jacob og Egil fra P2s spillerom og høre de nye singlene i denne fengende spillelista med Thulsa Dooms beste låter så langt. Gjør deg også klar til videopremiere på Lady Nina for eksempel kommende fredag.

Legg igjen en kommentar