X-tra Lars
15. april 2016

X-tra Lars med brennhett tema om telt til Potta

X-tra Lars

Denne uka er det X-tra Lars som kommer med sitt bidrag til Kvart Potte-spillelista fra Duplex. Med den vakre låta «Hvilket telt skal jeg kjøpe?» gjør han seg ekstra aktuell nå som vi står foran årets frilufts- og campingsesong. Hva bør man legge vekt på ved kjøp av nytt telt? Stort, lite, langt, trangt? Trenger man i det hele tatt et telt? En slags eksistensiell teltkjøpeguide der altså!

 

 

Legg igjen en kommentar

11. mars 2016

Puritansk prippenhet stoppet pottepromo

Kvart Potte [sensurert]

Markedsføringen av den superpopulære jubileumsspillelista til Duplex Records, Kvart Potte har fått seg et alvorlig skudd for baugen etter at det mektige sosiale nettverket Facebook fra Nord-Amerika har besluttet at coverbildet strider mot deres retningslinjer for nakenhet. Bildet kan derfor ikke gjengis på deres nettsted noe som medfører at coveret nå øyeblikkelig er blitt fjernet fra spillelisten på Spotify og at alle bilder er blitt fjernet fra det sosiale mediet, som stadig vokser i popularitet og omfang.

De av dere som ønsker å se dette nedrige bildet, blir derfor nødt til å kjøpe kassetten gjennom folkefinansieringskampanjen til New Jelly0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Legg igjen en kommentar

11. mars 2016

Potteinnhold fordoblet på bare ei uke!

0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Duplex Records store jubileumsspilleliste Kvart Potte har hatt en formidabel økning i sin første uke. Ikke bare har folkefinansieringen av en kassettutgivelse av de minst populære sporene umiddelbart nådd sitt mål om å samle inn 1400,- kroner, men nå har faktisk innholdet i potta økt med imponerende 100%! Med inkluderingen av Bare Egil og X-tra Lars’ tolkning av Herr President er det nå hele to – 2 – låter å høre på, og dette er langt fra slutten. Vi kan allerede nå røpe at det neste uke vil slippes en splitter ny låt med marOder i forbindelse deres oppvarmingskonsert for Hurra Torpedo på Rockefeller, og dette er en aldeles fengende poplåt med enormt radiopotensiale, noe som vil løfte pottekampanjen til ytterligere nye høyder. For et jubileumsår dette blir for Duplex Records!

Kvart Potte

Legg igjen en kommentar

09. mars 2016

Putt penger i Potta!

Kvart Potte

Som tidligere meldt her på bloggen, ønsker vi å folkefinansiere en kassettutgivelse av de minst populære låtene fra vår nye spilleliste Kvart Potte. Nå har vi fått hjelp av de største spesialistene på dette feltet her til lands, New Jelly, til å sette opp en fantastisk profesjonell kampanje. Det viste seg at etterspørselen etter et slikt produkt var enda høyere enn vi forventet og vi har allerede oppfylt vårt ambisiøse mål om å samle inn de nødvendige 1.400,- kronene som var nødvendig for å få prosjektet opp fra bakken. Men det er fortsatt mulig å handle innen alle produktkategorier. For å stimulere kjøpelysten baserer vi oss på en egenutviklet algoritme hvor den som betaler mest får minst. Det billigste er å kjøpe en kassett med bare et par minusspor. En eksklusiv utgave med enda flere minusspor er noe dyrere. En uinnspilt kassett er enda dyrere enn det igjen, mens man også kan støtte prosjektet uten å få noen ting igjen for enda litt mer penger. Det aller dyreste er å gi oss kassettspilleren sin sånn at vi kan selge en ekstra billig spesialutgave av kassetten med kassettspiller inkludert. Det høres kanskje komplisert ut her, men ta en titt på kampanjesiden så blir alt klarere.

0fc896fe-ebe7-4e6e-91c0-7aafa611dcdb.jpg

Foreløpig er det bare ei låt i potta, men allerede førstkommende fredag kommer Bare Egil og X-tra Lars legendariske tolkning av antikrigsbangeren Herr President. Den hadde radiopremiere hos ‘n Thoresen på P13 idag til stor begeistring for det norske folk. Og neste uke kommer marOders nye singel Dagen svinner stille i forbindelse med deres supportkonsert for Hurra Torpedo på Rockefeller 19. mars. Det er imidlertid viktig å understreke nok en gang at det er de minst strømmede låtene fra lista som havner på kassetten, så hvis det er ei låt du liker spesielt godt er det viktig å ikke høre for mye på den.

Legg igjen en kommentar

09. mars 2016

Hør ny låt fra Potta på P13 i dag!

image

Bare Egil og X-tra Lars legger sitt bitende oppgjør med krig og krigsretorikk i Kvart Potte førstkommende fredag, men allerede kl 12.00 i dag kan du få en forhåndslytt på den knallharde visa i programmet til han Espen Thoresen på NRK P13. Der får du også høre mer om planene om å folkefinansiere en kassettutgivelse av de minst populære sporene fra Potta via New Jelly i et intervju med n’ Egil.

Legg igjen en kommentar