Bare Egil Band i studio

Da er andre dag i studio med vokalpålegg til den nye Bare Egil Band-plata Norge på kryss og tvers volum 3 i gang. Innspillingene er som vanlig helt utaktisk lagt til starten av pollensesongen sånn at sangstjerna skal ha noe å skylde på hvis det låter litt ræv av hønnet hans. Første dag gikk imidlertid strålende og fem deilige låter ble lagt i boksen med eksemplarisk innlevelse og langt færre blå toner enn man kanskje kunne frykte.

Sjølve kompet ble lagt i fjor høst uten at det ble gjort så mye nummer av det. Bandet består som vanlig av brødrene Takle Ohr, Øystein Frantzvåg og Øyvind Blomstrøm. Sistnevnte har denne gang også fått ansvar for produksjonen, noe som har medført en meget merkbar nivåheving over hele linja. Man kan også se fram til mengder med spretten saksofonering fra Rolf-Erik Nystrøm hvis man er glad i den slags. Og det bør man være ellers er man rimelig koko i min bok. Utgivelsen er planlagt lagt til høsten, men det er foreløpig litt tidlig å si hvilken høst. Det er også noe prematurt å røpe hvilke låter som ender opp på plata, men det dreier seg primært om lokale låter med minimalt potensiale for å interessere noen fra andre steder enn det de handler om. Det er i hvert fall sikkert!

Ellers hadde jeg en kortvarig karriere som teaterskuespiller i vinter som noen kanskje fikk med seg. Akershus teaters storsatsing Nasjonen rakk å få med seg en sjeldent velfortjent treer i VG før vi ble tatt av plakaten pga manglende billettsalg. Anmeldelsen i VG var faktisk helt sjeldent presis. Jeg tror aldri jeg har sett en anmeldelse av noe som helst som jeg har vært mer enig i. Terningkast seks til den anmeldelsen, altså. Hvis du vil høre mer om prosessen med teaterstykket må du nesten vente på selvbiografien min eller neste Jeg møtte veggen-intervju jeg gjør med løssalgspressen. Det blir foreløpig for nært å snakke om det.

For den som er glad i TV gjør jeg noen sporadiske opptredener på Brille på TVNorge i løpet av sesongen uten at det er noe å ta av seg hatten før.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter