Bare Egil Bands nye singel avlaster Oslopolitiet i antinarkotikaarbeidet

Det har lenge vært rettet kritikk mot Oslopolitiets prioriteringer i kampen mot narkotikaondet. Noen har hevdet at det benyttes for store ressurser på å ta brukerne, mens bakmenn og profitører går fri. Dette søkes det nå å komme til livs gjennom et banebrytende nytt tiltak. Bare Egil Bands nye singel Politimester Egil skal avlaste våre hardt pressede politistyrker ved å ta på seg mye av den type rutinearbeid som er hovedsysselen for mange politifolk i dag.

Det hele er inspirert av suksessen med å ha utplassert falske politimenn, -sykler og –biler langs landeveiene. Dette har vist seg å ha en meget heldig effekt på å redusere fart- og trafikkforseelser i de angjeldende områder.

En lignende effekt håper man å oppnå ved å spille singelen Politimester Egil i gatene i stedet for å rykke ut med store politistyrker. Første prøveprosjekt blir natt til 1. mai når singelen slippes. Dette er jo tradisjonelt en dag for gateopptøyer og ungdomsopprør. Russen har lovet å være behjelpelige med å spille singelen på full guffe kontinuerlig på sine voldsomme lydanlegg på samtlige russebusser slik at man effektivt kan få dekket hele byen.

Neste prøve blir ved ”marihuanamarsjen” den 5. mai. I stedet for å oppmarsjere politistyrker for å rote i posene til marsjdeltakerne vil det i stedet plasseres ut høyttalere langs hele ruta som spiller sangen på kraftig volum og derigjennom stresser opp deltagerne og får dem til å kaste fra seg sine illegale substanser.

Hvis disse prøveprosjektene viser seg å være vellykkete, vil singelen også bli brukt til framtidige politiaksjoner Den vil etter planen bli brukt for å rydde Skippergata for narkomane og få bukt med omsetningen av hasj langs Akerselva og ved Grønland t-banestasjon. På den måten kan man få frigjort store politistyrker til viktigere arbeid som å arrestere fjortenårige fildelere og andre samfunnsfiender.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter