Bare Egil Bands nye singel avlaster Oslopolitiet i antinarkotikaarbeidet

Det har lenge vært rettet kritikk mot Oslopolitiets prioriteringer i kampen mot narkotikaondet. Noen har hevdet at det benyttes for store ressurser på å ta brukerne, mens bakmenn og profitører går fri. Dette søkes det nå å komme til livs gjennom et banebrytende nytt tiltak. Bare Egil Bands nye singel Politimester Egil skal avlaste våre hardt pressede politistyrker ved å ta på seg mye av den type rutinearbeid som er hovedsysselen for mange politifolk i dag.

Det hele er inspirert av suksessen med å ha utplassert falske politimenn, -sykler og –biler langs landeveiene. Dette har vist seg å ha en meget heldig effekt på å redusere fart- og trafikkforseelser i de angjeldende områder.

En lignende effekt håper man å oppnå ved å spille singelen Politimester Egil i gatene i stedet for å rykke ut med store politistyrker. Første prøveprosjekt blir natt til 1. mai når singelen slippes. Dette er jo tradisjonelt en dag for gateopptøyer og ungdomsopprør. Russen har lovet å være behjelpelige med å spille singelen på full guffe kontinuerlig på sine voldsomme lydanlegg på samtlige russebusser slik at man effektivt kan få dekket hele byen.

Neste prøve blir ved ”marihuanamarsjen” den 5. mai. I stedet for å oppmarsjere politistyrker for å rote i posene til marsjdeltakerne vil det i stedet plasseres ut høyttalere langs hele ruta som spiller sangen på kraftig volum og derigjennom stresser opp deltagerne og får dem til å kaste fra seg sine illegale substanser.

Hvis disse prøveprosjektene viser seg å være vellykkete, vil singelen også bli brukt til framtidige politiaksjoner Den vil etter planen bli brukt for å rydde Skippergata for narkomane og få bukt med omsetningen av hasj langs Akerselva og ved Grønland t-banestasjon. På den måten kan man få frigjort store politistyrker til viktigere arbeid som å arrestere fjortenårige fildelere og andre samfunnsfiender.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

27. juni Black Debbath
Tons of Rock, Oslo Kjøp billett!

20. juli Black Debbath
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

25. juli Black Debbath
Canal Street, Arendal Kjøp billett!

27. juli Black Debbath
Trollrock, Beitostølen Kjøp billett!

23. august Black Debbath
Verket, Mo i Rana Kjøp billett!

29. august marOder
Kvarteret, Bergen Kjøp billett!

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter