Slem Kjøpmann Tur 2008

Eksklusiv akustisk miniturné med plateinnspilling med Bare Egil Band i januar 2008.

Foto: Maja Markegård

Etter suksess på både plate- og turnéfronten høsten 2007 med fullt band vender Bare Egil Band for en stakket stund tilbake til sitt originale enmanns-, akustiske utgangspunkt med en eksklusiv miniturné til et lite utvalg håndplukkede steder januar 2008. Han vil på disse konsertene presentere en mengde nytt materiale.

Stedene er nøye valgt ut for sin intime atmosfære, sitt lyttende publikum og fine stemning og konsertene vil bli spilt inn med tanke på neste Bare Egil Band-plate som er planlagt høsten 2008.

Stedene som er plukket ut er:

  • 16.01 Trashpop/Charlies Bar – Kristiansand
  • 17.01 Checkpoint Charlie – Stavanger
  • 18.01 Garage – Bergen
  • 19.01 Storebø Grendahus – Storebø
  • 23.01 Mono – Oslo
  • 24.01 Storås Utested – Trondheim
  • 25.01 Blårock – Tromsø
  • 26.01 Stoppestedet Ungdomshus – Lilleaker (fri aldersgrense)

I forkant av turnéen slippes også en fullspekket DVD med fullstendig opptak av den mesterlige Rockefellerkonserten fra september 2007, begge episodene av NRKs glimrende dokumentarprogram om Bare Egil Band og en mengde ekstramateriale, gamle musikkvideoer og TV-opptredener.

Rockefellerkonserten var avslutningen på Ikke Bare Bare Egil Band Bands gedigne høstturné og den ble en veritabel maktdemonstrasjon av en konsert med et band i toppform, gjester som Oslo Fagottkor og en blåserrekke i verdensklasse, og en frontfigur i sitt livs ypperste form. Settlisten besto av en fin blanding av nytt og gammelt materiale; gamle slagere som Arne, Sko og Speideren, nyere favoritter som Psykopat-Egil-suiten og en fullstendig versjon av forestillingen Vrøvl og Fanteri i Bare Egil By, samt noen splitter nye låter og et par fenomenale coverversjoner av Amy Winehouse-slageren Rehab og Rhiannas møteplager Umbrella.

Samtlige konserter vil ha tidlig konsertstart for å forhindre at publikum blir så entusiastiske og ukritiske at de jubler så mye at det virker urealistisk på innspillingene.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter