Bare Egil Band vender hjem

Egil Hegerberg fra Bare Egil Band er født og oppvokst på Bøler, men har faktisk aldri spilt en egen konsert på Bøler. Dette ønsker han å gjøre noe med den 27. mai med en heidundrandes konsert på Deichmanske biblioteks Bølerfilial. Dette er en stor glede for ham da han er en storbruker av bibliotekets tjenester. Han vil derfor gjøre en skreddersydd bibliotekskonsert med forslag til videre lesning og fordypning i forbindelse med hver sang. Herligheten starter klokken 19.00 og vil koste kr. 17,-

Bildet av Bøler bibliotek er tatt av Kjetil Ree og lisensiert som Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0. Bildet er hentet fra Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter