Bare Egil Band hyller Knutsen og Ludvigsen

Juba Juba

I år er det 25 år siden Knutsen og Ludvigsens mesterverk Juba Juba kom ut, og i den anledning blir det jubileumskonsert på Sentrum Scene. Bare Egil Band er en av mange artister som hyller Knutsen og Ludvigsen denne kvelden, og det er ikke noe dårlig selskap de er i.

Andre artister som deltar er Arve Tellefsen, Ingrid Olava, Jan Eggum, Kaizers Orchestra, Katzenjammer, Kaare Ørnung, Lars Lillo-Stenberg, Lars Saabye Christensen, Lillebjørn Nilsen, Mannskoret, Nordahl Bruns Pikekor, Siri Nilsen, Sølvguttene, Thom Hell, Tom Mathisen og Trond-Viggo Torgersen. Kveldens backingband er Nordahl Bruns Orkester (Frank Hammersland, Bjarte Jørgensen, Johnny Hide, Jørn Raknes og Vidar Ersfjord). Flere artister blir bekreftet senere.

Datoen er 10. oktober.

Event på Facebook

Konkurranse på OsloPuls

Billetter

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter