Bare Egil-butikken plyndret!

Under konserten på På Hjørnet i Kristiansand sist fredag ble den omreisende Bare Egil-butikken med sine fargerike t-skjorter, hettegensere, sosseskjorter, CDer, girlies og barneskjorter utsatt for et usedvanlig frekt og velorganisert tyveriraid. Flere skjorter forsvant sporløst uten at det ble innlevert propert oppgjør i form av kontant betaling. «Vi står uten spor og frykter at en profesjonell liga kan stå bak ugjerningen,» smeller det fra Politimester Egil som etterforsker saken på egen hånd fra rekkehuset sitt på Bøler.

Nå står musikerne i bandet i fare for å sulte i hjel noe som i sin tur kan føre til at resten av vårens turne vil bli kansellert, eller i det minste utsatt til man kan finne en ny Bare Egil til å ta over jobben.

STOPP TYVEN! from Bare Egil on Vimeo.

SISTE – saken oppdateres; trykk F5 hele tiden

Regnskapsfører Egil har nå gått igjennom salgstallene for helgens merchandisesalg nøyere og funnet ut at det tross alt har blitt solgt så enormt mange produkter med en så skyhøy avanse at dette svinnet bare utgjør en dråpe i havet, og at det således ikke egentlig er noe problem. Alt tyder derfor på at resten av turneen kommer til å gå som normalt. Bare Egil Blogg kommer tilbake med mer så snart saken utvikler seg videre.

3 svar til “Bare Egil-butikken plyndret!”

  1. Karoline sier:

    Går det å kjøpe disse genserne på internett? Eller er det kun på konserter?

  2. Maken til frekkhet!

    Jeg skal på konserten på Sporet i Larvik og hvis du har med butikken dit kjøper jeg en T-skjorte. Cash og med ekte penger 🙂

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

12. oktober marOder
Retro Pub, Raufoss Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter