Bare Egil er overalt

I forbindelse med en platelansering er det viktig å være synlig overalt. Og da mener jeg OVERALT. Man kan ikke begrense seg til én arena. Det nytter f.eks. ikke å bare ha twitter-konto, man må ha egen blogg. Og det er heller ikke nok å begrense seg til markedsføring via internett, man må være der det skjer. Ute i den virkelige verden, og helst bør man være synlig så mange steder som mulig for at folk skal bli klar over at man er ute med en ny plate.

Jeg har brukt opp mye av markedsføringsbudsjettet mitt allerede, så jeg er nødt til å annonsere litt på gamlemåten. Men jeg tror faktisk det kan være vel så effektivt som alskens store plakater og tv-annonser.

4 kommentarer til “Bare Egil er overalt”

  1. Iskald sier:

    Hei Egil!
    Har du noen som helst anelse om (når) det nye albumet ditt kommer på sporify?

  2. Hakke snøring. Men det er i hvert fall på Wimp! I mellomtiden kan det jo være en ide å kjøpe skiva! Litt gammeldags, kanskje? Men tipp topp fra mitt synspunkt 🙂

  3. Martin sier:

    Ser du var like ved Olafia-klinikken, det hadde ikke vært en ide å ta turen innom og spille litt for de som sitter spente på venterommet der og lette litt på stemningen? Jeg tror de hadde blitt glade.

    Hvordan er forresten mulighetene for å få gjestelisteplass på lørdag? Jeg lover å være svært stille og hysje på de omkring om de bråker, nærmest fungere som en ordensvakt i sivil.

  4. monaru sier:

    Jeg kjenner meg igjen, tror det er mange som går hit og dit på den (skråsikre) måten

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter