Bloggsangfarsotten griper om seg!

Bloggsangen er nå blitt en farsott som ikke lar seg stoppe. Som en grusom pestepidemi eller en løpsk hest fullstendig ute av kontroll sprer den seg ukontrollert ut til det ganske folk og skaper et fanatisk engasjement hvorhen den kommer. Som man hører i dette innslaget fra Tribute i Sandnes skriker jo folk bokstavelig talt om å få være med på bloggen. De er helt glassaktige i blikket og det virker som de er påvirket, ja nærmest i trance.


Jeg vil på blogg! from Bare Egil on Vimeo.

Og bidragene til bloggsangkonkurransen strømmer inn. Her må folk virkelig legge seg i selen og finne originale vinklinger hvis de skal ha håp om å stikke av med seieren. Eller kanskje det blir en trekning? Ingen vet riktig hvordan utvelgelsen skal foregå ennå. Veien blir til mens man går heter det i et gammelt ordtak. Men det kan allikevel ikke skade å legge litt tid i å lage den perfekte video. Og skriv gjerne noen ord om hvorfor nettopp din gjeng fortjener å vinne selve den unike Bare Egil Band-konserten!

Jeg tror forresten dette er noe i nærheten av settlista i Sandnes:

 • Sangen om å være forelsket
 • Bloggesang
 • Gladkristen-Egil
 • Kjønnsforsker
 • Ta for deg nå
 • Dommedag
 • Spøkelser
 • Arne
 • Kjærlighet mellom muslinger
 • Du bråker så fælt
 • Pils og Padde
 • Brigg
 • Speider’n
 • Pump opp Oljen
 • Asfalt
 • Tik Tok
 • Politimester Egil
 • Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter