Egil i dyp personlig krise

Egil snakker ut om sin dype personlige krise i et åpenhjertig intervju med Stabæk fotballs nettsider. Intervjuet går virkelig i dybden når det gjelder tilblivelsen av de tre Stabekk-sangene som avrunder Bare Egil Band siste plate I fyr og flamme, og kommer også inn på den dype følelsesmessige belastningen disse sangene har skapt for Egil. Det å lage og framføre sanger som har fått en så voldsom betydning for Stabekks lokalbefolkning og Stabæksupporterne for en som ikke kan fordra Stabæk oppleves som både vanskelig og sårt. Egil avslører også at han har måttet si farvel til alle gamle venner etter denne musikalske leflingen med fiendelaget, og han har derfor valgt å holde seg borte fra Telenor Arena under urframføringen av den nye videoen til Stabekk kino i kveld. Et annet poeng er at han spiller på Tribute i Sandnes og at det derfor blir litt komplisert logistikkmessig å være til stede.

.
Se det knallsterke intervjuet her.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter