Ellevill ferd i løpsk Toyota

På onsdag holdt det på å gå skikkelig gærnt for Bare Egil Band, folkens! Da var det bare med nød og neppe jeg unnslapp en grusom skjebne. Jeg skulle til Stabekk for å spille inn musikkvideo til Stabekk Kino i forbindelse med storkampen mot Vålerenga i morgen. Det hele virket uskyldig, men ferden ut til Stabekk Kino ble uhyre dramatisk da gasspedalen nærmest hang seg opp og jeg med nød og neppe unnlot å kjøre i hjæl ei frekk gammal kjerring. Det var utelukkende takket være mine lynraske reflekser og mine ekstreme kjøreegenskaper at jeg klarte å komme meg ut av denne meget kinkige situasjonen.
Ellers forløp dagen udramatisk. Stabæk fotball hadde samlet et stjernelag av statister som gjenskapte den tragiske dagen da lerretet på Stabekk kino ble tilsmusset og kinoen med tid og stunder gikk konkurs. Videoen skal avspilles på storskjerm på Telenor Arena i forkant av kampen i morgen og kommer nok til å bli en fast del av ritualet for Stabæk-fansen før hver kamp fra nå av.

Ett kommentar til “Ellevill ferd i løpsk Toyota”

  1. Odin sier:

    Jeg og 3 klassekamerater lagde en musikkvideo til serviett og høne som skole-prosjekt. tenkte kanskje du ville se den;P

    http://www.youtube.com/watch?v=vXB7oTTqLu8

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter