Sjarmerte sørlandspikene i senk med sensasjonelt allsangvennlig bloggesang

Snuoperasjonen er i gang! I går hadde omsider den etterlengtede kjenningsmelodien til http://bareegilblogg.no sin urframføring på På hjørnet i Kristiansand. Kristiansanderne hadde møtt opp mannsterke til denne enestående begivenheten og det var tydelig at de hadde gledet seg voldsomt. Forventningene var spent til bristepunktet, men jeg tror jeg kan garantere at ingen ble skuffet. Sangen var akkurat så fengende som Egil så selvsikkert hadde annonsert i forkant, og stemningen sto i taket under den gnistrende framføringen. Allsangen runget så det kom klager fra hele Agder og folk gikk syngende ut i natten arm i arm, og tar jeg ikke mye feil synger de fleste fortsatt. Dette er sangen som med sikkerhet vil snu trenden med fallende besøkstall på bloggen og sende bareegilblogg.no rett til toppen av blogghimmelen.

Her er forsøk på å gjenskape settlista

 • Jeg Bare
 • Pils og Padde
 • Bloggesang
 • Grungejoik 
 • Politimester Egil
 • Brigg
 • Bøler IF
 • Krig er noe herk
 • Du bråker så fælt
 • Hæh
 • Arne
 • Pump opp Oljen
 • Speider’n
 • Tik Tok
 • Kinosangen
 • Sko
 • Alle dyr
 • Asfalt

Ett kommentar til “Sjarmerte sørlandspikene i senk med sensasjonelt allsangvennlig bloggesang”

 1. Moria sier:

  Vi så deg på Tribute i går og vi begynte å synge på bloggsangen med én gang vi våkna. Den gjør nytta si, vil jeg tro!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter