Sjokktall Bare Egil Blogg

I sin fantastiske lanseringsperiode leverte bareegilblogg.no bloggtall som vakte oppsikt langt utenfor landets grenser. Bloggen hadde en trafikk som få kunne vise maken til og var flere ganger på nippet til å komme inn på Blogglisten over de 100 mest populære i landet! Men i den siste uken har tendensen vært synkende, nærmest av katastrofale dimensjoner. Folk har flyktet fra bareegilblogg som rotter fra et synkende skip. De har løpt skrikende fra datamaskinene sine og knapt besøkt noen blogger overhode. Potensielle annonsører har vendt bareegilbloggs annonseselgeravdeling ryggen og aksjekursen har vært sterkt skadelidende. Bloggen har flere ganger vært nær å måtte stenges pga. manglende betaling av statlig blogg-moms og andre offentlige avgifter (bl.a. internettkloakkavgift) og drives nå ulovlig for kreditors regning. Det har også vært påvist publisering av bloggstoff som er gått ut på dato og relansering av foreldete videosnutter.

Men Bare Egil er ikke en som lar litt motgang knekke seg. Der andre bare ville lagt seg ned for å dø ser Egil muligheter, potensiale og kreative utfordringer. Se denne motiverende filmen som viser hvordan han snur motgangen til noe konstruktivt og hvor han starter prosessen som skal løfte bareegilblogg.no til et nytt nivå!

Sjokkresultater for Bare Egil Blogg from Bare Egil on Vimeo.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter