Stor bursdagsfeiring

I går var litt av en dag, folkens. Jeg blei 40 år og det ble feiret med brask, bram og brøyte. Tusen takk for alle bursdagshilsnene. Det var svært rørende og inspirerende å motta folkets hyllest. Nå er jeg klar for 40 år til med tullerock selv om det er tydelig at alderen min begynner å sette sine spor. I går var det nemlig en ung pike som avga plassen sin til meg på trikken. Det har aldri skjedd før. Jeg tok det forsåvidt med godt humør og det var godt å få hvile beina litt etter all festivitasen, men jeg håper ikke jeg skal fortsette å se så gammal ut.

Her feirer jeg bursdag nesten direkte på lufta på Radio Norge. from Bare Egil on Vimeo.

Nå håper jeg hyllesten fortsetter ved at alle engasjerer seg i bloggsangkonkurransen og sender inn gode bidrag! Og i morgen spiller jeg altså på Feelgood i Halden. Da får dere ta dere en tur, folkens!

3 kommentarer til “Stor bursdagsfeiring”

  1. Snåta sier:

    Gratulerer med 40-årsdagen!

  2. Tullball du ble vel ikke 40! Jeg ser en sprek 20åring med mye skjegg! Du lyver!

    Gratulerer med 20-årsdagen Egil!

  3. Anders sier:

    Gratulerer med dagen som var Egil, jeg glemte å si det da jeg møtte deg i morges og fikk autografen din. Litt «starstruck» kan du si 😉

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter