Egil blir TV2s nye sportsanker

Mange har klaget på TV2-sportens manglende kompetanse på fotballtekniske spørsmål. Det er jo tidvis latterlig å se deres håpløse inkompetente «eksperter» stotre og tulle seg bort på selv de enkleste spørsmål. Dette skal nå avhjelpes ved at TV2 har hyret inn selveste Bare Egil som ekspertkommentator. Mitt mandat blir å behandle i første rekke å ta for meg regelspissfindigheter rundt ting som innkast, dribling, sentring og kontring og forklare disse tingene på en god og forståelig måte. Dette er jo ting som jeg behandler inngående på plata Bare Egil Band i fyr og flamme, noe som tydeligvis har imponert den fjollete amatørgjengen på TV2 dypt. Det første resultatet av dette unike samarbeidet blir å se på TV2s sportsnyheter allerede i kveld i forbindelse med 21-nyhetene. Det andre (og siste) blir å se i forbindelse med fotballkampen på TV2 Zebra på mandag. På sikt vil det også bli mer og mer vanlig at Bare Egil Band lydsetter enkelte kamper og synger det som skjer.

Ett svar til “Egil blir TV2s nye sportsanker”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

5. juni Bare Egil Band
På hjørnet, Nesbyen Kjøp billett!

6. juni Bare Egil Band
Menstad Bydelshus, Skien Kjøp billett!

13. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret (ekstrakonsert), Trondheim Kjøp billett!

13. juni Bare Egil Band
Skuret (ekstrakonsert med fullt band), Trondheim Kjøp billett!

14. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Kafe Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egil Band
Kafe Skuret, Trondheim Kjøp billett!

15. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter