Feir bursdag på blogg!

I en verden hvor det blir stadig vanskeligere å livnære seg som artist på gamlemåten ved å selge plater med musikk som folk vil høre på, er det blitt en nødvendighet å utforske alternative måter å skape inntjening på artistvirksomheten sin på. Jeg har jo funnet nøkkelen til en innbringende karriere på moderne vis gjennom denne bloggen. Riktignok tjener jeg ikke noe penger på bloggingen ennå, men jeg får tilsendt stort sett alt jeg trenger for å leve gratis som vareprøver fra all verdens produsenter som vil at jeg skal fronte produktene deres her på bloggen, og selv om jeg må holde igjen en tredjedel av det jeg får til skatt blir det allikevel rikelig igjen.

Men også bloggingen kan jo være en tidsbegrenset greie. Jeg tar ingenting for gitt og derfor har jeg nå valgt å utforske et nytt forretningsområde, bursdagsmarkedet. I dag lanserer tjenesten Bursdagsfeiring på Blogg. Mot et lite gebyr og en prosentdel av gavene kan man nå feire bursdagen sin her på bloggen slik at alle kan være med og se. De første bursdagsbarna har allerede meldt sin interesse og her kan man se den aller første feiringen.

Ett kommentar til “Feir bursdag på blogg!”

  1. Nå kommer det til å bli muslimsk boikott av bloggen, noe som vil si at du mister potensielle 1,5 mrd bloggkunder. Bare se hvilke bilder du sprer på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter