Travel helg

Jøssenam, folkens! Detta har vært en travel og innholdsrik helg! På fredag brukte de Pump opp oljen som illustrasjonsmusikk på Nytt på Nytt og lørdag demonstrerte jeg innkastteknikker på TV2-sporten. Blant alle de steder jeg aldri trodde jeg skulle dukke opp, var vel TV2-sporten ganske høyt oppe på lista. Men i morgen dukker jeg opp igjen i forbindelse med kampen på TV2 Zebra. Ikke spør meg når, men jeg tror det er i ti-tida. Jeg fikk ikke sett det forrige innslaget ettersom de sa de skulle sende det på fredag, men naboen sa det var bra, så da var det vel det. Helgas høydepunkt var allikevel at jeg endelig fikk anledning til å praktisere noen av de sminketipsene jeg har plukket opp i mine mange sminkeblogg-poster. Til nå har jeg jo bare sittet og tatt i mot råd, men musikkansvarlig Espen på ABC Nyheter stilte seg til disposisjon som modell og det viste seg at jeg hadde plukket opp på det ene og det andre. En herlig sang ble det også tid til. Se innslaget her.

Men nå er jeg sliten av alt sammen. Sliten av alt medietrykket og alt maset så nå stikker jeg til Island. Der er det visst ro og fred for tida har jeg hørt.

Ett svar til “Travel helg”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

19. oktober Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Kolben Kulturhus, Kolbotn Kjøp billett!

23. oktober marOder
Bøler Menighetshus, Oslo Kjøp billett!

6. november marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

8. november Black Debbath
Hulen (50-årsjubileum med marOder), Bergen Kjøp billett!

9. november Bare Egil Band
Hulen (50-årsjubileum), Bergen Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Hulen (50-årsjubileum med Bare Egil Band), Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter