Travel helg

Jøssenam, folkens! Detta har vært en travel og innholdsrik helg! På fredag brukte de Pump opp oljen som illustrasjonsmusikk på Nytt på Nytt og lørdag demonstrerte jeg innkastteknikker på TV2-sporten. Blant alle de steder jeg aldri trodde jeg skulle dukke opp, var vel TV2-sporten ganske høyt oppe på lista. Men i morgen dukker jeg opp igjen i forbindelse med kampen på TV2 Zebra. Ikke spør meg når, men jeg tror det er i ti-tida. Jeg fikk ikke sett det forrige innslaget ettersom de sa de skulle sende det på fredag, men naboen sa det var bra, så da var det vel det. Helgas høydepunkt var allikevel at jeg endelig fikk anledning til å praktisere noen av de sminketipsene jeg har plukket opp i mine mange sminkeblogg-poster. Til nå har jeg jo bare sittet og tatt i mot råd, men musikkansvarlig Espen på ABC Nyheter stilte seg til disposisjon som modell og det viste seg at jeg hadde plukket opp på det ene og det andre. En herlig sang ble det også tid til. Se innslaget her.

Men nå er jeg sliten av alt sammen. Sliten av alt medietrykket og alt maset så nå stikker jeg til Island. Der er det visst ro og fred for tida har jeg hørt.

Ett kommentar til “Travel helg”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter