Egil tar over for Voe

Superbloggeren Voe gir seg og BareEgilBlogg gjenopptar skyhøy aktivitet i løpet av samme uke. Tilfeldighet? Neppe. Det er blitt et hull i bloggmarkedet og det vet jeg å utnytte meg av, grisk og utspekulert som jeg er.

Det alle spør seg nå er selvfølgelig: Ligger det urent spill bak? Har Bare Egil tusket til seg Voes superattraktive bloggerposisjon i bytte mot sin tilsvarende høye posisjon innen den synkende skuta platebransjen?

Vel, helt sant kan vel ikke det være. For jeg klamrer meg jo også fast i den bransjen også med bl.a. denne ukes kritikerroste samleplate Duplex Records 25 – 25 låter, 25 år.

Så kan det være da? Er det hold i konspirasjonsteoriene om at jeg har truet denne vakre unge piken til å gi fra seg plassen til en halvgammal gubbe Eller er det noe annet som ligger bak?

Jeg overlater til dere bloggleserne å svare, for det har jeg hørt er et smart tricks for å skape aktivitet på bloggen.

3 kommentarer til “Egil tar over for Voe”

  1. Emaljepikene sier:

    Da har vi svaret. Du har brukt høsten til å legge inn anonyme kommentarer på Voes blogg, i stedet for å blogge selv. Det vi spør oss er: Er det slik at du vil ha henne for deg selv, og ikke er villig til å dele sminketipsene hennes med andre? Har vi gjort et godt eller dårlig bytte? Egil mot Voe? Kun tiden vil vise.

  2. Sofsen sier:

    Bare kjør på med OnePiece, og du er allerede i gamet!

  3. Jeg har intet annet å si enn, jeg er blodfan av Bare Egil!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter