[Ny sang]Hvorfor ser du så rart på meg?

For de av dere stakkarne rundt om i Norge som gikk glipp av gårsdagens heidundrandes dobbeltkonsert i Holmestrand (takk til et fantastisk publikum og herlige arrangører forresten) og derfor må vente helt til høsten med å høre den nye storfavoritten «Sardinfabrikken i Holmestrand» (på neste plate «Norge på kryss og tvers vol.1») kan P2 heldigvis by på en viss trøst som lindrer smerten og forkorter ventetiden noe.
Radiofront med Vera Kvaal og Jostein Giertsen i spissen fortsetter nemlig ufortrødent og starter året med nye oppdrag til sin leilighetsdikter (meg). Jeg har jo som en del av dere sikkert vet de siste årene levert sporadiske sanger på oppdrag dette herlige kulturprogrammet og mine to siste album «Jeg er helt rå» og «I fyr og flamme» består jo først og fremst av sanger som første gang ble framført på Radiofront på P2.
Denne uken handler sendingen om Blikket. Jeg har skrevet ei låt jeg har kalt Hvorfor ser du så rart på meg? Det er jo et grunnleggende behov hos mennesket å bli sett, men jeg har valgt å fokusere på de øyeblikkene vi heller ønsker å slippe unna andres blikk. Kanskje føler vi oss ikke så tiltrekkende akkurat i dag? Kanskje er det andre grunner. Du kan høre selv på radioen kl. 12.03 på P2 i dag (søndag 9.1..2011), på fredag kl. 14.03 eller på nettradio.
Selv synes jeg det er blitt en jævla fin låt, men jeg er jo ikke akkurat upartisk, og like bra som Sardinfabrikken er den jo ikke. Det skal jo også godt gjøres. «Hvorfor ser du så rart på meg» kommer hverken på årets plate «Norge på kryss og tvers vol. 1» eller neste års «Norge på kryss og tvers vol. 2», men først i 2013 på en plate som ikke en gang har fått navn ennå, så du får høre på den nå mens du har sjansen!
Ellers ønsker jeg alle heldigfransene som har sikret seg billett til dagens barneshow i Asker kulturhus hjertelig velkomne. Showet ble prikkfritt gjennomført på premieren i Holmestrand i går og det blir ikke noe dårligere dag! Det er bare å glede seg! Det gjør i hvert fall n’ je og n’ Aslag. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter