Nye låter skal skrives


Bilde: Jarle H. Moe

Første runde av Duplexfestivalen er vel i havn og det er på tide for Bare Egil Band å sette seg ned og skrive sanger til nest helgs festivaler. Både hyldesten til fylket Hordaland i Bergen og sangen «Lille Leif Johan Nevland sang» om ordføreren i Stavanger ble tatt meget godt i mot av folket i angjeldende byer. (Jada, jeg vet han heter Sevland, men det klinger ikke like bra. Han kommer nok til å ta til fornuft og skifte navn når sangen bare blir populær nok!)

Men nå er det altså Drammen og Trondheim som skal få nye sanger. P2s kulturprogram Radiofront har barmhjertig nok gitt meg fri denne uka, så jeg har fin anlending og tid til å konsentrere meg fullt og helt om disse låtene. Til Drammen har settlistegeneratoren plukket ut at jeg skal skrive en sang om neste høytid i byen, så der blir det altså en sang om Valentinesdagen og hvordan den feires i Drammen. Til Trondheim skal det lages en sang om et verktøy og jeg tror det blir Trondhjemstanga det skal diktes om. Ingen av tematikkene virker særlig lovende, men jeg skal gjøre mitt beste for å få noe ut av det.

Ellers var det ekstremt høyt nivå på Bloggsangsynginga på Folken i Stavanger i helga, så jeg lurer på om tiden begynner å bli moden for en ny stor bloggsangkonkurranse.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter