Spellemannsnominert!


Har dere hørt på maken, folkens!? I fyr og flamme er blitt nominert til selveste Spellemannsprisen! Ikke Alarm eller noen annen billig juggel-pris, men selveste fuckings Spellemann! Aner ikke i hvilken kategori eller hvem jeg konkurrerer mot, men stas er det okke som!

Nå håper jeg bare at nominasjonen skyldes at de harde tidene i platebransjen gjorde at det ikke ble gitt ut noen ordentlige verdige kandidater i fjor, og at det ikke er noen som er blitt forbigått. Det ville være forsmedelig hvis det viser seg at en fin plate der ute egentlig skulle hatt min nominasjon. Vi vet jo alle at det har skjedd feil både i nominasjonsprosessen og utplukkingen av vinnere tidligere, og jeg står selvfølgelig parat til å trekke meg hvis det viser seg at det hele nok en gang skyldes en inkurie.

Nå er jeg ikke ukjent med Spellemannsprisen. Jeg har jo vært nominert en rekke ganger, både med Bare Egil Band, Black Debbath og Thulsa Doom, men jeg har bare fått den én gang (med Black Debbath) og da var det en eller annen form for kontrovers rundt utdelingen uten at jeg husker helt hva den kontroversen besto i. Det var visst en eller annen uenighet rundt juryens kontra prisutdelerens rolle. Hvis noen av bloggleserne husker og kan opplyse oss, hadde det vært strålende.

Ett kommentar til “Spellemannsnominert!”

  1. pupillpolypp sier:

    Jeg husker det godt: dere vant rettmessig Spellemansprisen i kategorien hard (eller var det tung?) rockemusikk, da dere var det beste hardrock-orkesteret det året. Også var det noe sutring fra Kovenant i etterkant, de ble kjempemisunnelige, de hadde sånn lyst på den store munnharpen. De har faktisk skrevet en sang om hendelsen i ettertid. Her er et utdrag av sangteksten:

    Monkey see – Monkey do
    Evolution was never true
    Of all the lies they feed to you
    What you see is what you do
    Monkey me and monkey you

    (Planet of the Apes fra albumet S.E.T.I).

    Kanskje litt vanskelig å tolke munnharpemisunnelse ut av dette, men jeg har tatt kveldskurs i lyrikkanalyse med spesialisering i metall (sjangeren) og er ganske sikker på at Lex Icon (sic) sikter til denne episoden.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter