Ferdig i studio

Heisann, kjære bloggvenner!

Har det vært litt snaut med oppdateringer i det siste, sier dere? Joda. Tida flyr og det er ikke så lett å få tid til alt mulig. De av dere som har lyst på hyppigere oppdateringer får følge @BareEgilBand på twitter. For de som ikke har fulgt med kan jeg fortelle at det har vært noen sabla gode konserter i hvv. Fredrikstad og Bodø og jeg har vært i studio med det eminente Ikke Bare Bare Egil Band Band og spilt inn disk 1 av Norge på kryss og tvers volum 1.

kostymet fra St.Croix-huset i Fredrikstad

kostymet fra barneshowet i Bodø.
Her er de sangene vi har spilt inn i studio:
 • Alle hjerters dag i Drammen
 • Hva skal vi gjøre med Askim?
 • Bjørn Tømmerdal
 • Jeg får et kick av Kick
 • John Dee
 • Kom til Kongsberg
 • Lillestrøm, Lillestrøm,dærtara
 • Påske på Hvaler
 • Odd Reinsfelt
 • Sardinfabrikken i Holmestrand
 • Særpingane taper aldri
 • Har du lyst til å jobbe i Hvaler kommune?
 • Hvalfangstmuseet
 • Saugestad, Vibeke
 • Westfold

Det gjenstår å se om samtlige sanger blir med på plata selv om alle innspillingene er blitt helt utrolig brillefine. For et band! For en låtskriver!!! 🙂 Det som i hvert fall er sikkert er at Bare Egils Coverband legger ut på en bitteliten miniturne 31. mars – 2. april for å spille inn disk 2 av dette mesterverket av en plate live. De som har mulighet må ta seg en tur til Total i Tønsberg, Energimølla i Kongsberg eller Blå i Oslo i den rekkefølgen. OK?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter