Det jobbes på spreng på Bare Egil-kontoret

17. mai nærmer seg med stormskritt, folkens, og hurra for det. Men her på Bare Egil-kontoret jobbes det for fullt. En haug med mikser skal vurderes, coveret skal ferdigstilles, en høstturne skal bookes og midt oppe i alt sammen skal det skrives to splitter nye sanger også denne uka. Både ukas Radiofront-låt og den nye låta til John Dee på fredag tegner til å bli riktig så fine, så det er bare å glede seg. Tar du en tur på John Dee til fredag får du også høre livedebuten til den nydelige Min aller fineste utsikt fra forrige ukes Radiofront.

Midt i all denne hektiske aktiviteten fortsetter jeg midt prosjekt med å gjennomgå gamle videobånd og har i dag funnet fram denne godbiten fra ungdomsprogrammet Sone 2 på TV2. Jeg tipper at dette er fra omlag 2003 og det inneholder en ganske sprek versjon av Referat fra siste generalforsamling i borettslaget. Det finnes en del til av intervjuet med en temmelig tidlig utgave av Politimester Egil og en temmelig kort versjon av Arne. Hvis det er noen interesse og jeg får ånden over meg kan det være at jeg får lagt ut det også etter hvert.

Ett kommentar til “Det jobbes på spreng på Bare Egil-kontoret”

  1. Sindre sier:

    jajajaja, legg ut legg ut 😀

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter