Ny avstemning på bloggen!


Her er låt tre fra denne trivelige intimkonserten på BI i Sandvika i 2003, her er det Stand up-Egil som presenterer sitt glansnummer Tissekonkurransen, egentlig en låt fra plata Takk for kniven med LYD (Lek, Ytringsfrihet og Demokrati) som kom i 1997. Den plata er vel mest kjent for sine fantastiske taksketsjer, men det er også en god del andre perler der.

Etter suksessen med avstemninger her på bloggen, føler jeg at det er på tide å spørre dere: Skal jeg fortsette å plukke sanger fra denne konserten eller skal jeg variere litt og hente stoff fra andre steder og? Jeg har også enkelte andre konserter liggende, tror jeg. De som synes det ene ene kan klikke et sted og de som synes det andre kan klikke et annet sted også teller vi antall klikk totalt til slutt og legger sammen og deler på to. OK?

Ett kommentar til “Ny avstemning på bloggen!”

  1. tomej sier:

    Her har du to klikk fra meg for at du burde legge ut flere sanger fra BI-konserten. Og to klikk for å legge ut fra andre konserter. Fire klikk her altså.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter