Ukas artist på P2 kommser snart til Ulsrud med barneshow


Hallo!
Denne uka er jeg ukas artist på P2, folkens! Det vil si at dere må stå opp kl. 06.00 hver morgen for å få høre i tur og orden om Bare Egil Band, Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Black Debbath og Thulsa Doom. (Eller dere kan høre reprisen hver dag kl. 17.40 eller simpelthen høre det på nettradio.)

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow kommer som dere vet til Ulsrud videregående skoles aula 22. mai. Det er fortsatt noen få billetter til andre forestilling kl. 19.30. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å se dette strålende showet på virkelig hjemmebane. Sjekk arrangmentets facebook-side eller send rett og slett en mail med din bestilling til post@jubo.no.

De voksne må forresten ikke glemme Caliban Sessions på John Dee to dager før det superpopulære barneshowet. Dette blir en eksklusiv kveld med et spektakulært stjernegalleri av artister. Selv spiller jeg med Black Debbath, Bare Egil Band og De sørgelige restene av Gartnerlosjen. I tillegg opptrer Pål Angelskår, Mongo Ninja
Young Fogertys, Vom, Sweden, Hedvig Mollestad trio og The Dogs. Dette er jo et knippe artister man ikke ser på samme scene så alt for ofte, så det burde være verdt en billett.
Det kan være på sin plass med et par ord om hva De sørgelige restene av Gartnerlosjen egentlig er. Dette er et band bestående av det backingbandet som utgjorde Gartnerlosjen sammen med Kristopher Schau på siste turne med Duplexfestivaler. Schau har valgt å fratre mens resten av bandet fortsetter å skape nytt materiale uten ham. Dette er altså et band for de som synes at Kristopher har alltid har stått i veien for den gode musikken til Gartnerlosjen, og som dessuten synes at de fire nye sangene på samleplata Duplex 25 ugjør det ytterste Gartnerlosjen noen gang har prestert, og at det staker ut en interessant retning videre for bandet. Det er mao. et band siktet inn på en relativt smal målgruppe. Ikke ha for store forhåpninger – det blir ikke noe show og bare nye låter.

Nye bilder av skiltene på Drammen stasjon. Videoen fortsetter å gå sin seiersgang over hele Buskerud. Sjekk den ut her!

Til sist kommer settlistene fra konsertene i Trondheim og Drøbak (litt etter hukommelsen, men ca. riktig.):
SJOKKFESTIVALEN, KULTURHUSET ISAK 29.4.2011
Alle Dyr
Duejakt
Bøler If
Arne
Asfalt
Bloggsangen
Destination Trondheim
Drammen Stasjon
Du Bråker Så Fælt
Har Du Lyst Til Å Jobbe i Hvaler Kommune?
Kongen av Lier
Lillestrøm, Lillestrøm, Dærtara
Speider’n
Pump Opp Oljen

REENSKAUG HOTELL, DRØBAK, 30.4.2011
Sangen om å være forelsket
Sykelig opptatt av grøt
Pump opp Oljen
Bloggsangen
Innkast til Stabæk
Særpingane
Hva skal vi gjøre med Askim?
Kongen av Lier
Drammen stasjon
Destination Trondheim
Reisen til Drøbak
Pils og Padde
Tagging
Du bråker så fælt
Speider’n
Brigg
Arne
Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter