Vi sees på fredag!

Jeppesen! Fredag blir en festaften på John Dee! Ikke bare får dere en sjanse til å skråle med på allsangklassikeren som omhandler nettopp den historiske personen John Dee som har gitt stedet sitt navn, men dere får også høre forrige ukes radiofrontperle «Min aller fineste utsikt» + nok en splitter ny Bare Egil Band-låt som bl.a. tar for seg John Dees store betydning for norsk filateli som sådan. I tillegg er det alle disse andre bandene. Jeg nevner i fleng Black Debbath, De sørgelige restene av Gartnerlosjen, Mongo Ninja, Pål Angelskår (aka De sørgelige restene av Minor Majority), The Dogs, Hedvig Mollestad Trio, Vom, Young Fogertys og Sweden. Litt masete for øra blir det jo med så mange band, men de spiller ikke så mange låter hver og de begynner tidlig så møt opp når det åpner eller gjerne litt før.

Her har jeg funnet fram nok en perle fra 2003-konserten på BI i Sandvika. Dette er det nydelige potpurriet Musical Highlights i en mye lenger utgave enn jeg husket. Her må jeg sette meg ned og øve før neste gang jeg skal plukke fram dette gullkornet igjen. Det har forøvrig vært skuffende lite repsons på avstemningen om «Arne» skal skifte navn til «Arne går mot døra» sånn rent offisielt. Kanskje avstemningsformen har vært feil? Dere har kanskje ikke tilgang til videoopptaksutstyr? Er det lettere å bare spille inn lyd? I tilfelle kan dere spille inn deres svar Ja eller Nei og legge det ut på Itunes. Det svaret som får høyest salg innen sommerferien blir valgt. Høres det ut som en plan? De som synes det høres ut som en plan, kan sende en mail med begrunnelse (maks 500 ord) til en de tror vil sette pris på det.

Ett kommentar til “Vi sees på fredag!”

  1. Kivle sier:

    Bra konsert. Fin fin intro.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter