Bare Egil Band i operaen!

Ja, du leste riktig, baby! Bare Egil Band skal spille på Den norske opera i Oslo. På hovedscenen! Neida, jeg har ikke fått hovedrollen i Rigoletto og jeg skal ikke utsettes for saksa til Barbereren i Sevilla. Jeg skal ha mitt eget fin-fine sommershow 31. juli. Er det ikke slik det er? Jeg tror det. Det blir liksom releasepartyet til Norge på kryss og tvers volum 1, dette her. Med gilde gjesteartister og Ikke Bare Bare Egil Band Band i ryggen. Det blir vel rett og slett stas! Billettene er ikke lagt ut ennå og hva vi skal spille er litt uklart, men stas blir det! Ho-ho!

Dessuten var jeg på morgennyhetene på NRK i dag; både på TV (etter 25 minutter) og radio (ca. halvveis) og fortalte litt om den kommende TV-serien min. I morgen gjør jeg det samme på Nitimen og på søndag er jeg på Kveldsåpent på en eller annen NRK-kanal.

Dessuten kan Steinkjer Squashklubb glede seg, for de får snart sin egen supportersang, en fengende sak som svinger noe enormt! De bør rett og slett møte opp mannsterke på Det store kaffeslaberaset! For dette blir groovy, og squashen kan vente seg et voldsomt oppsving i Nord-Trøndelag

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter