Gratulerer med dagen, Odd Reinsfelt!Bærums ordfører gjennom 20 år, Odd Reinsfelt, fyller 70 år i dag og gratuleres behørig med dagen gjennom denne splitter nye og ikke så rent lite pinlige hyldestvideoen til åpningslåta på Bare Egil Bands nye mesterverk Norge på kryss og tvers volum 1.

Les også saken i Budstikka og se gjerne etter videoen på lokalnyhetene fra Østlandssendingen i kveld.

groove.no Rastløs #3 – Bare Egil Band from groove.no on Vimeo.

Det er jo ellers som kjent ikke bare ordføreren i Bærum som har fått en hyldestsang på denne moderne klassikeren av et dobbeltalbum. Også ordfører Bjørn Tømmerdal i Ålesund har fått sin egen sang. Hva han synes om det formidler han etter beste evne i Sunnmørsposten. Jeg er litt usikker på hans musikalske dømmekraft, men det gjelder for så vidt også den profesjonelle anmelderen i nettavisen Side3. Vedkommende må jo være splitter pine gal! Terningkast fire til den fine plata! Nei, nå har jeg hørt det også!

Du kan også lese litt om Bare Egil Band i aviser som Østlandsposten, Side2 og Morgenbladet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter