Rauma er samlet!

Dag 1 av Bare Egil Bands mildest talt overambisiøse turne Norge på kryss og tvers vol. 1 er gjennomført. Og det gikk mildest talt prikkfritt. Det er så mange høydepunkter at det ikke en gang nytter å ramse dem opp, langt mindre beskrive dem på en fullgod måte.Som dere ser var jeg tilbake i Norol-drakta for første gang siden 80-tallet. Jeg hadde jo som kjent 10 år bak pumpene hos Kupper’n på Bøler Autosenter. Først i Norol, siden i Statoil. I Rauma traff jeg en gammel kollega som disponerte et utvalg gamle uniformer og velvillig lånte meg en gammel sjefsfrakk til bruk på konserten – noe som inspirerte meg til tidenes aller, aller beste og villeste versjon av Pump opp oljen. Vår jamsession med nevnte eks-kollega på trommer og meg gående på tredemølle med ustemt gitar blir nok et av TV-høstens store høydepunkter! Jeg tror ikke det lar seg beskrive nærmere – det må rett og slett sees!Min grandiose plan om gitarsolo filmet fra helikopter på fjelltopp til bruk under konserten ble gjennomført til alles enorme tilfredsstillelse. Tusen millioner takk til Thomas som fikk klipt sammen en utsøkt og perfekt timet film til konserten midt oppi sine tusen andre gjøremål! Koret, bestående av såvel lensmann, prest, fut, legestand og reiselivsnæring gjorde også en formidabel innsats under Hjelp oss å samle Rauma!Tusen hjertelig takk også til arrangøren for lånet av denne lune og gode drakten som gjorde at jeg ikke ble frossen og kald oppe på scenen. I det hele tatt; 1000 poeng – vi fikk samlet Rauma med sang, og vi får nok satt Rauma på kartet med tid og stunder også!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter