Turneen starter nå!

I dag dundrer Bare Egil Bands største og mest ambisiøse turne noensinne i gang i Åndalsnes. Turnestarten har ikke vært smertefri. Vi begynte med busshavari allerede før vi ble plukket opp, men heldigvis har alt løst seg til alles tilfredsstillelse. Norwegian satte et av sine aller nyeste og fineste fly til disposisjon. De fløy oss til Molde og herfra sier lokalbeolkningen at det skal det være en smal sak å komme seg til selveste Åndalsnes.

Og her skal Rauma kulturhus åpne ballet og arrangere en gratis folkefest av hittil ukjente proporsjoner.Turneen følger i kjølvannet av den kritikerroste plata Norge på kryss og tvers volum 1. Denne plata inneholder de ypperste eksemplene på første runde av Bare Egils «lokal vinkling-sanger». Herr Bare skriver nemlig en sang med lokal vinkling til hver konsert han holder. Dertil ber han gjerne arrangøren om å ønske seg en fritt valgt låt som bandet øver inn på lydprøven og spiller på konserten. Et utvalg av disse coverlåtene er samlet på disk 2 av plata.I løpet av turneen vil Hegerberg skrive ytterligere 12 slike lokal vinkling-sanger og øve inn 12 nye coverlåter, og de aller beste av disse vil bli samlet på Volum 2 som kommer i november sammen med NRKs underholdende dokumentarserie om denne unike kunstneriske prosessen. Plate to blir en konsertplate som spilles inn live i løpet av høstens rundreise.

Her er for sikkerhets skyld reiseruten nok en gang:

25.08. Åndalsnes Kulturhuset

26.08. Surnadal Kulturhuset

27.08. Trondheim Studentsamfundet

01.09. Larvik Kulturhuset Bølgen

02.09. Stavanger Folken

03.09. Lyngdal Dyrskuet

08.09 Asker Kulturhuset

09.09 Lørenskog Lørenskog Hus

10.09. Lillehammer Fabrikken

14.09. Nøtterøy Kulturhuset

15.09. Fredrikstad St.Croixhuset

16.09. Oslo Rockefeller

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

19. oktober Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Kolben Kulturhus, Kolbotn Kjøp billett!

23. oktober marOder
Bøler Menighetshus, Oslo Kjøp billett!

6. november marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

8. november Black Debbath
Hulen (50-årsjubileum med marOder), Bergen Kjøp billett!

9. november Bare Egil Band
Hulen (50-årsjubileum), Bergen Kjøp billett!

9. november Thulsa Doom
Hulen (50-årsjubileum med Bare Egil Band), Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter