Skal du se Kong Curling?

Du skal kanskje se den nye stjernespekkede norske komedien Kong Curling i helgen? I så fall er det et par ting du kanskje bør vite hvis du ikke vil bli veldig forvirret.
Foto: http://elverumfhs.no/2010/09/30/videoproduksjon-valgfag-pa-glattisen/
De fleste av dere; i hvert fall de som har litt peiling på film; vil nok stusse over at den aller dypeste, mest spennende og best utbygde karakteren er såpass lite med i selve filmen. «Hva er det for et besynderlig kunstnerisk valg?» vil dere nok tenke. Jo, det virker kanskje litt snurrig på overflaten, men det ligger faktisk en dypere tanke bak. Kong Curling er nemlig ikke å betrakte som en selvstendig film. Den er mer en forløper, eller såkalt prequel til Kong Curling 2 – Dommeren Dømmer. Ja, handlingen i Kong Curling utspiller seg faktisk noen år før Kong Curling 2 og er mest å betrakte som en bakgrunnshistorie for denne. Man skal bli nysgjerrig på denne enigmatiske dommerkarakteren og undre seg over hvordan det går med ham senere, og dermed berede grunnen for oppfølgerens gigantiske suksess.
Følg med her på bloggen for oppdateringer om filmen, utdrag fra manus, casting osv. Jeg kan vel allerede røpe at Tommy Steine skal spille Atle Antonsen i toeren!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter