Nytt program i kveld


I kveld blir det en ny fullspekket episode av turnedokumentaren Bare Egil på NRK1 kl. 22.30. Programmet kan allerede sees på nett-TV hvor man også finner episode 1. I kveld går turen til Surnadal og Trondheim og to fullspekkete dager med dansing, sjikanering av lokalbefolkning, tagging av skilt, konsert på punkefestival og mye annen moro. Det er såpass mye som skjer at selv jeg synes det virker urealistisk, men jeg forsikrer om at alt sommen skjedde i løpet av to nokså lange dager.

Hurra Torpedo har som en del kanskje har fått med seg vært en tur i Tsjekkia og spilt inn julas reklamekampanje for den tsjekkiske elektrokjeden Okay. Kampanjen skal gå tungt på TV i Tsjekkia og Slovakia fram til januar, og da skal vi på turné i angjeldende distrikt. Fin timing! Jeg synes resultatet er blitt strålende, men hva vet vel jeg?

Siden sist har jeg dessuten hatt gleden og æren av å spille på en fantastisk hyldestkonsert til/med deLillos på Cosmopolite, hvor en gjeng flotte folk  var med på framføre Suser Avgårde i sin helhet. Nettstedet SkjerIOslo var der og var riktig fornøyd. Det var jeg også. Det var også stor stas at Lars Lillo og jeg var på Nitimen sammen og framførte den etterlengtede duetten/mashupen av hans og min «Arne». Resultatet ble stor kunst og kan endelig høres på NRKs Nettradio.

Glem ikke å sjekke ut den nye plata Norge på kryss og tvers volum 2 på Itunes, Wimp, Spotify eller til og med i fysisk format. Kjøp gjerne også billett til den flotte konserten på Sentrum Scene 11. februar.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

1. februar Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Oseania Kulturhus, Os Kjøp billett!

2. februar Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Bajazz USF Verftet, Bergen Kjøp billett!

23. februar Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Hamar kulturhus, Hamar Kjøp billett!

28. mars marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

4. april Bare Egils Spellemannslag
Vossajazz, Voss Kjøp billett!

30. april Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

19. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter